reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dobrze, że wróciłeś bo pilot się zepsuł ;D
a on zawroci na piecie i wyjdzie :D:D:D:D

po powrocie z ryb i wysuszeniu suszarka telefon mojego męża nie działał, ale kluczyki od samochodu tesciowej po praniu chyba przezyły
z telefonami to juz gorzej. chociaz moj przezyl dwukrotny upadek do wody ,raz do kibla:rofl2:( nigdy nie wkladajcie telefonu do tylnej kieszeni spodni!!!:crazy:) a drugi raz do wanny z woda. kapalam sie a telefon lezal na pralce obok wanny, moj kot wskoczyl mi do wanny, poslizgnal sie i wpal do niej 2 lapami, wiec w poplochy wyskoczyl z niej prosto na wanne odbijajac sie lapami od mojego telefon ktory wpadl do wanny:cool: trzeba miec pecha :/ ale przezyl i kot i telefon:p

KAramija ja wiedzialam zawsze ze zdolna jestem:eek: ale wiecie co, rozkrecilam , wysuszylam i dziala lepiej niz przed :D:D:D i jaki czysty jest hihi
a jak moj przyjdzie to powiem ze na jego przyjazd nawet pilota od telewizora umylam:-D:-D:-D

Hej dziewczynki, wracam jak zwykle po długiej nieobecności... niestety ostatnio w ogóle nie mam czasu sobie siąść i nawet Was poczytać:(
U mnie całkiem dobrze, ostatnio byłam u gin. badał mnie ginekologicznie i powiedział że wszystko jest dobrze, 30 stycznia mam usg, więc wreszcie zobaczę mojego maluszka no i może pokaże co ma między nóżkami;)

blond - dobrze, ze i Ty przezyłas to zamieszanie:-):-):-)

moja kumpela tez mi mówiła, zeby tel nie wkładac do tylnej kieszeni:tak:

P kiedys dostał czyjegos laptopa do wyczyszczenia bo klawiatura nie chciała działac - czego tam nie było.... od ketchupu po cos białego ale nie wiem czy to majonez ;oooo /zalecił wymianę klawiatury;-)

Karamija tylko nie wiem czy mu sie chwalic czy siedziec cicho hihih:p
Buziak o tak w klawiaturach to jest wszystko:/ w tym pilocie tez dziwnie wygladalo...aaaaa.... ale wiecie co moge w fabryce skecac piloty hehe

Nie wiem czy dobrze wczoraj Gesslerowej w gar zajrzałam, ale widziałam tam piękną grochówke, która mi pachniała z tv!!!!!
i tak dzis mój synek zachciał grochowej , własnie dochodzi :-):-):-)

blond - udawaj ze baterie nie działaja !!!:cool::cool: co sie bedziesz wychylała? ;)

Słyszałyscie cos o solarium w ciązy??? Bo zawsze słyszałam, ze nie wolno, a moja sąsiadka miała takie zalecenie od lekarza...

kazal jej do solarium w ciazy chodzic? to jeszcze nie slyszalam i powiem szczerze az mi ciezko w to uwierzyc... ciekawe w jakim celu. nie wspomne o opalaniu robiacych sie rozstepow:/
ale jak moj mlody mial te mieczaki to po zabiegu dermatolog wlasnie powiedziala nam ze jak chcemy suszenie przyspieszyc to am z nim chodzic na stojace solarium...nie poszlam. w sumie nie wiem czy by mnie z dzieckiem wpuscili...tak samo w ciazy wogole wpuszczaja ciezarne na solarium??

Ogladalam wczoraj gesslerowa. tez na grochowke mialam chec. ale jeszcze wieksza chec to mialam przypierdzielic tej glupiej wlascicielce .masakra co za baba!!!kosmitka jakas. nie obrazajac polonistek ale z moja mi sie kojarzy taka nawiedzona i nic nie docieralo:/

reklama
blond
jak mi laptop spadł i się zepsuł wentylator to powiedziałam mojemu tylko, że się zepsuł wentylator, nie muszą wszystkiego wiedzieć!;-)

solarium w ciąży niewskazane! bardzo dziwne to zalecenie, mówiła dlaczego??

Do góry