reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Właśnie wstałam, nadrobiłam was. Gratuluję wizyt, Kamili życzę dziewuszki :happy:
Buziak hahaha dobre:D:D:D ja pamietam ja rafala ojciec tez sie uczyl kiedy jakiego przeklenstwa mozna uzywac, no a ze polak ma to we krwi i dobrze wie jak wcisnac nawet 10 razy k**** do jednego zdania tak obcokrajowcowi gorzej. no i mamy troche tych pzeklenstw. kiedys wchodzimy na osiedle, no i on wpisywal kod do bramki i sie pomylil. stalo w kolejce za nami juz kilka osob. no i tez zamiast k**** (no bo sie pomylil i by tu pasowalo) to on do tego domofonu spier****:D:D:D ludzie sikali ze smiechu.
Ja oplułam monitor :-D dobre :-D:-D:-D:-D
Jeśli chodzi o czkawkę to L wczoraj doczytał gdzieś, że przez czkawkę maluszki ćwiczą oddychanie. Może faktycznie ma to coś wspólnego z późniejszym brakiem kolek...

reklama
Aga - i teraz bedzie juz tylko lepiej!!!!:-):-):-)

Od rana odpisuje odnosnie kawy i zepsutego mleka:no:
Kiedys dzieciom płatki zrobiłam, po czym dzieci mi mówia,ze te płatki jakos dziwnie smakuja i oni juz sie najedli:cool::cool:

na 50% to my wszystkie miałyśmy:-D:-D ;-)
a kiedy bedziesz wiedziała na więcej;-):tak:

BUZIAK - pisałam przed wyjazdem - gin powiedział ze pitolka nie widzi ale jeszcze do mysli o dziewczynce sie nie przyzwyczajać bo a nuz chłopak - ale niesmiały :)
Więc pewnie za 2 tyg na połówkowym wyjdzie co tam u mnie siedzi :)

Veritaserum a powiedz mi jaki zwiazek ma czkawka w brzuchu z pozniejszymi kolkami?jak jest czkawka to nie ma kolek??bo mlody mial w brzuchu czkawke, kilka razy dziennie brzuch mi skakal czasami a kolki tez mial jakies 3 miesiace:/

Gosiaczek ale Ty masz bez przerwy twardy brzuch od wczoraj?bo przy tych skurczach co macica cwiczy co Karamija napisala to lapie i puszcza za chwile, ale nie caly czas.

to jest ten problem,ze nie puszcza :-(

Gisiaczek a dasz rade sie dogadac z ginem przez telefon? bo Ty chyba w niemczech mieszkasz nie? ja bym dzwonila, bo twardnienie to przechodzi , a ne jest tak ze kamien non stop. chociazby zeby powiedzial co zamiast tej no spy wziac i wogole co robic.

K*** wrzucilam pilota od telewizora razem z kocem do pralki....wyciagnelam po kilku minutach. dzialaja niektore przyciski...aaaaaaa sieroctwo znowu:/

Ostatnia edycja:
BUZIAK - pisałam przed wyjazdem - gin powiedział ze pitolka nie widzi ale jeszcze do mysli o dziewczynce sie nie przyzwyczajać bo a nuz chłopak - ale niesmiały :)
Więc pewnie za 2 tyg na połówkowym wyjdzie co tam u mnie siedzi :)

podobniez bardzo czesto "jak lekarz nie widzi" to dziewuszka!!! ;-)

cos Kamila nie daje znac, chyba ok 10miała to usg tak???

blond - coz tylko pogratulowac sprytu:)))))

reklama
Do góry