reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Eliza_eM - ja też zwykle śpię bardzo czujnie że jak mucha piernie to ja słyszę.. no ale cóż, ostatnio Jagoda w nocy mało śpi i wczoraj złapałam takiego śpika,że nie wiem kiedy się tak przekręciła.

Dzisiaj mamy jakiś zły dzień.. pół h temu poszłam Jagodzie po Danonka do kuchni, a ją zostawiłam w pokoju, bawiła się takim metalowym dzwonkiem, chwilę po tym jak wyszłam zaczęła płakać,(czasem jak jej zniknę z oczu to płacze) przyszłam po sek i daje jej tego Danonka i mówię jej "no nie płacz przecież już jestem", patrze a Jagodzie pod okiem rośnie taaaki guzioł, że szok! dwa mm pod okiem. Walnęła się tym dzwonkiem chyba, jejku jak się przestraszyłam, normalnie dwa milimetry od oczka... :( mam nadzieję,że to koniec nieszczęść jak na dziś bo chyba odejdę na zawał...

reklama
Z inicjatywy MAMY WIKTORII ruszamy z akcją zbierania plastikowych nakrętek,takich z butelek po napojach, środkach chemicznych itp.

Każda plastikowa nakrętka jest cenna nie wyrzucaj jej z innymi odpadami do śmieci, postaw pojemnik z workiem i zacznij je zbierać!!!

!!!Przyłącz się do akcji, zacznij zbierać i POMÓŻ!!!!

PS nakrętki można przesyłać lud dowozić!!

olivip heh no kazda ma wlasnie takie noce ciezkie czasami.... wazne ze nic sie nie stalo i nie spadla czy cos...
dobrze ze mala w oczko sie nie uderzyla ale to pewnie nie ostatni jej siniak ;-)

Ja nakretki zbieram od zeszlego roku :tak: :-)

czesc babeczki

olavip śliczna fotka, Niunia chyba do Ciebie podobna ;) ale Ci robi Jagódka niespodzianki, dobrze ze w nocy nie zmarlas na zawał jak Ci dziecko zniknelo ;) a siniaki to standard w tym wieku, my też juz niestety mielismy kilka ;)

agast super elegancka była Twoja córcia ;) ładniusio, śliczne fotki

dziewczyny co mam zrobic, zadne diety na mnie nie dzialaja, dzisiaj z tej rozpaczy najadłam sie herbatników!

tez zbieram nakretki, prosila mnie siostrzenica kiedys, ale teraz powiedziala ze juz nie zbiera , myslalam ze akcja sie skonczyla, wiec nie wiem co mam teraz z nimi zrobic? gdzie mam podeslac nakretki?

milego wieczorku ;)

Z inicjatywy MAMY WIKTORII ruszamy z akcją zbierania plastikowych nakrętek,takich z butelek po napojach, środkach chemicznych itp.

Każda plastikowa nakrętka jest cenna nie wyrzucaj jej z innymi odpadami do śmieci, postaw pojemnik z workiem i zacznij je zbierać!!!

!!!Przyłącz się do akcji, zacznij zbierać i POMÓŻ!!!!

PS nakrętki można przesyłać lud dowozić!!

fajnie...
wczoraj wyrzucilam wielki wor nakretek, bo dla dziewczynki ktorej zbieralam,juz byly nie potrzebne,dostala juz wozek..

reklama
rany kasiaj aż tak żle?chyba że profilaktycznie.
lencja będę w jak to nazwałaś piernikowie w niedzielę i mam czas od ok 11;30 do ok 13

Do góry