reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dla wszystkich słodkich dzieciaczków dziś świętujących wszystkiego co najlepsze!!!!!:-)

Magdę R. mamę potrójną? Znamy się juz z 6 lat:) Pisałyśmy razem na czerwcówkach 2005 no i znamy się tez w realu:)))

Kasiu- trzymam kciuki za wyniki!

Lena- jak Wiktoria się miewa?? Mam nadzieje ze antybiotyk pomógł i juz się nie męczą z tą gorączką??

Milka- specjalnie dla Ciebie:)
Zobacz załącznik 343422
Dziękuję, że pytasz o Wiki:)
Napisały mi tylko, że sytuacja sie stabilizuje:(
Ale masz piękną córę!!!

Jak tam oczko nie przecieka??:)

Póki co nie ;) Mam nadzieję ,że już będzie oki. Jak tam dzieciaki? Marcelek wspomina Ole? :)

my po pobraniu krwi, dzielny pacjent nawet nie płakał, bo mu pani kluczami przed nosem machała:p wyniki o 14.... a dziś szaro, buro i ponuro u nas:( wrrrrrrrrrrr
Bardzo mocno trzymamy kciuki :)

Dziewczyny podawałyscie juz swoim pociechom kanapeczki z twarożkiem?
My dzisiaj będziemy jeśc jak Jasiu wstanie :)

Najserdeczniejsze życzonka dla dzisiejszych jubilatek!!! Sto latek dla Julci, Igusi, Michasi,Majeczki, Kasiuni i Nineczki. Wielki buziak od ciotki i Jasia :)

Ostatnia edycja:
Póki co nie ;) Mam nadzieję ,że już będzie oki. Jak tam dzieciaki? Marcelek wspomina Ole? :)

Bardzo mocno trzymamy kciuki :)

My dzisiaj będziemy jeśc jak Jasiu wstanie :)

moj A jest wniebowzięty wizyty:)
TAk MArcelek coś po swojemu bum bum mówi:)
A gaja rozrabia w łożeczku a ja skończyłam obiadek:)

Witam!Matko jaka mój miał wczoraj masakre w pracy prawie rozjechała go koparka zachaczyła łopata w plecy aż odleciał na metr dalej i wcale si nie zatrzymał tylko jechał na niego na szczęście odskoczył w ostatniej chwili niewiele brakowało a by go rozjechał:no:troche ma sine dzis plecy ale tylko stłuczona troche kość kurcze jak łatwo o jakomś tragedie:szok:
agast-ślicznie wyglądała Jagódka:tak:
olavip-ale malutka księżniczka a najfajniejsze te gołe stópki:tak:
eagle-wózek zamówiłam maclaren xlr i jeszcze dla Marysi fotelik taki od 15 kg maxicosi rodi a Zośka przesiądzie sie w jej tobi maxicosi:-) jutro powinny przyjść zakupy.Życze powodzenia na badaniach i nie czytaj o chorobach w necie ja już się chyba tego oduczyłam
milka-u mnie tez się narazie nie zapowiada na koniec karmienia:baffled:

Witam się i ja!

Nie pisałam ostatnio, bo mam urwanie głowy z załatwianiem najróżniejszych spraw urzędowych...:wściekła/y:Wszystko idzie jak po grudzie, kupa stresów... Nawet nie miałam czasu podczytywać na bieżąco, ale coś tam skubnęłam;))

Wobec tego chciałam złożyć naj...naj...najserdeczniejsze życzenia zdrówka i uśmiechów na buziakach nie tylko dzisiejszym miesięczniaczkom, ale również maluszkom z ostatnich dni!!!

kreatorka - nawet trudno mi napisać cokolwiek pokrzepiającego, wyobrażam sobie, jak musicie się wszyscy czuć - życzę dużo, dużo siły i oby czas się zatrzymał...

eagle -trzymaj się, trzymam kciuki za Twojego męża zdrowie

lenka -gratuluję wygranej i dużo zdrówka dla Wiktorii

agi - również gratki, powodzenia w kolejnych losowaniach!

agast -śliczne zdjęcia, masz piękne córki, a Twoja malutka ma oczy, które w mgnieniu oka potrafią zaczarować...jest rozbrajająca! Masz już zięcia?:-)

olavip - super kruszynka, aż przejrzałam zdjęcia mojego Małego z zeszłego lata, żeby sobie przypomnieć, jaki był malusieńki

emalia - jeśli chodzi Ci na przykład o przedawnienie roszczeń wobec spadkobierców, to gdybyś chciała, napisz ogólnie o co chodzi, czy na PW i postaram się pomóc :)

Perfekta- ja nie dawałam jeszcze twarożku takiego zwykłego, chyba że łyżeczkę -dwie, natomiast daję słoiczki gerbera owoce z twarożkiem:) no i zaczęłam dawać danonki, bardzo lubi mój Mały

ewelinka - dobrze, że nie stało się nic poważnego!

kasiaj - mam nadzieję, że Fifi już zdrowieje, nie doczytałam? Trzymam kciukasy za badania.

Przepraszam, że nie poodpisywałam wszystkim. U nas wyszedł czwarty ząb - druga górna dwójka -mam wampirka:) Jedynki górne się przebijają. Mały sam już stoi około kilkunastu sekund, próbuje zrobić kroczek, ale pupa jeszcze za ciężka i pada:) Nauczyłam go, niestety, zabawy w indianie atakują! Uwielbia to, ja po pół godzinie nieco mniej, ale bawimy się super:) Zaczyna się robić coraz bardziej kumaty, pokazuje na przykład na życzenie oczko i nosek u misia.

Aha, kasiek - cokolwiek sie nie dzieje, życzę poprawy samopoczucia i wszelkich spraw!

edit: a jeszcze dzięki za zainteresowanie moimi porozbijanymi nogami! na szczęście nie musiałam iść do lekarza, ból minął po ok. tygodniu, choć wyglądało grożnie, a jak któraś z Was się porozbija, to polecam gorąco maść TARPROXEN - jest rewelacyjna, działa przeciwbólowo naprawdę szybko, przeciwzapalnie i przeciwgorączkowo na wszelkie bóle pourazowe, stawów, kręgosłupa:)

Ostatnia edycja:
Dla wszystkich słodkich dzieciaczków dziś świętujących wszystkiego co najlepsze!!!!!:-)

Magdę R. mamę potrójną? Znamy się juz z 6 lat:) Pisałyśmy razem na czerwcówkach 2005 no i znamy się tez w realu:)))

Tak tak, własnie ją :-) My się znamy już ze sto lat- żartuję- tylko z 15 :-) Teraz z racji dzieci rzadziej się widujemy, ale kiedyś odwiedzałyśmy się i kilka razy w miesiącu, bo grałyśmy też razem :-)

A w ogóle to dzień dobry wszystkim, ja robię obiad i dziś na 15 do pracy :-(

reklama
:) czytam ze dajecie dzieciaczkom kanapeczki :)
Z technicznego punktu widzenia jak to robicie :)?

Dajecie do raczki kanapkei tak jedza??tzn potrafia ugryzc z calosci? ja urywam kawalek bulki (srodek ) na to daje wedline (indor/kurczak) i do buzi...

Do góry