reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Agast piekna Haneczka i chyba bardzo do Ciebie podobna

KasiaJ bardzo dzielny ten maly pacjent, ja chodzilam do hematologa z 5 lat chyba leczyli mnie tylko kwasem foliowym i falvitem w sumie nic nie wymyslili poza reguralnym badaniem krewi niesety tak czestym ze mi sie zrosty na zylach porobily. Bedzie dobrze trzymam kciuki

Casia77 u nas tez indianie atakuja tylko maly indianin ma male wyczucie i chyba cud ze buzka nie zssiniala jeszcze od tych aktakow

Olavip tez bym sie wystaraszyla na maxa

Ewelinka cale szczescie ze na sincach sie skonczylo

lena ja zbieram juz chyba ze 2 lata bratanica zanosi do szkoly oni tez na rehabilitacje zbieraja

reklama
Z inicjatywy MAMY WIKTORII ruszamy z akcją zbierania plastikowych nakrętek,takich z butelek po napojach, środkach chemicznych itp.

Każda plastikowa nakrętka jest cenna nie wyrzucaj jej z innymi odpadami do śmieci, postaw pojemnik z workiem i zacznij je zbierać!!!

!!!Przyłącz się do akcji, zacznij zbierać i POMÓŻ!!!!

PS nakrętki można przesyłać lud dowozić!!

Cholera ja w niedzielę wyrzuciłam całą torbę nakrętek, bo przywiozłam dziewczynie na zjazd, ale jej nie było i nie chciało mi sie już tego targać do Socho z Warszawy spowrotem i wyrzuciłam do kosza...

Hej dziewczyny!

Zabieram sie do pisania chyba juz 2 dzień i zawsze coś mi wypada albo mała mi zaczyna marudzić :/
Niestety dzisiaj niewiele nadrobiłam z tego co napisałyście więc też nie poodpisuje wszystkim :(( przepraszam....

kasia - przytulam i czekam na wieści o filipku jak już będziecie po konsultacjach z lekarzem...

lena - u nas teściowa zbiera (nie wiem po co ;) ale zbiera więc jak będę miała to ci podeślę albo wpadniemy tylko nie wiem kiedy bo teraz u mnie z czasem kiepskawo.

A u nas normalnie zmiany takie że szok... Julka zaczęła raczkować :D Wczoraj przeraczkowała przez pół pokoju a dzisiaj to u babci zasuwała po całym mieszkaniu prawie :) tylko kłopot jej sprawiają jeszcze progi między pokojami. Generalnie to raczkuje do czegoś przy czym może stanąć ale widać że jej frajdę sprawia samo raczkowanie :)... Mamy już 6 ząbków (ostatnio nam się druga górna dwójka przebiła).
W pracy po staremu, w końcu wśród swoich :) Jutro przyjeżdża moja mama :D fakt tylko na 2 dni ale zawsze to coś :)

Dziękujemy za życzenia i wszystkim dzisiejszym i z dni poprzednich solenizantom również składamy najlepsze życzonka!!
Może w niedzielę uda mi się zaglądnąć do was na dłużej :)

co do nakrętek to też już zbieramy, dla chłopca z okolicy na wózek...i liptonki też zresztą...
dobrze ze są takie akcje, dzięki czemu nie trzeba dawać jakieś wielkiej kasy ani za niczym wielce biegać, tylko nie wyrzucasz niektórych rzeczy do śmieci a komuś pomagasz... ja to mam taki sentyment... 6 lat wolontariatu i tak mi jakoś zostało,że co się da to warto pomóc...

hefi - fajnie, że Julka zaczęła raczkować:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy Wasze dzieci kręcą główką na boki?
Ostatnio zauważyłam że mały tak kręci głową. Na początku kręcił tylko jak czegos nie chciał albo się złościł a teraz zdarza się że sobie siedzi i zaczyna tak kręcić głową (tak szybko jak na "nie") zaczyna mnie to przerażać :szok:

Dziewczyny czy Wasze dzieci kręcą główką na boki?
Ostatnio zauważyłam że mały tak kręci głową. Na początku kręcił tylko jak czegos nie chciał albo się złościł a teraz zdarza się że sobie siedzi i zaczyna tak kręcić głową (tak szybko jak na "nie") zaczyna mnie to przerażać :szok:

moja od dłuższego czasu tak robi, zwłaszcza gdy chce jej się spać, ale za wszelką cenę próbuje się rozbudzić... wtedy leciutko jej przytrzymuje główkę palcem i ona już nie ma siły i zasypia. Ale w dzień też się zdarza czasem,że pokazuje nie nie nie nie:)

nadika- a on tylko kręci głową czy do tego płacze i jest niespokojny? bo u nas nocne kręcenie głową było objawem zapalenia uszu, ale do tego fifi płakał i był niespokojny

nie płacze, czasem jak coś jest nie po jego myśli to tak robi a czasem tylko siedzi i tak kręci bez żadnych nerwów czy płaczu

Kasiu jak się czujesz przed jutrem?? Przytulam mocno!!!!

Witam :-)
Jakiś czas temu narobiłam sobie zaległości, narosło tego ponad 100stron i tak od kilku dni pomału nadrabiam, a dziś w końcu jestem na bieżąco :-D :-D :-D Tylko późno się zrobiło, oczy mi się kleją, przed 6 trzeba wstać, więc nie napiszę nic więcej :-(
Dobranoc :-)

reklama
Do góry