reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam :-)
Jakiś czas temu narobiłam sobie zaległości, narosło tego ponad 100stron i tak od kilku dni pomału nadrabiam, a dziś w końcu jestem na bieżąco :-D :-D :-D Tylko późno się zrobiło, oczy mi się kleją, przed 6 trzeba wstać, więc nie napiszę nic więcej :-(
Dobranoc :-)

konniczyno, ostatnio myslalam o tobie, mialam Cie juz wywoływac;) fajnie ze jestes

reklama
o witam pierwsza !Kasia pewnie stres co? spoko będzie dobrze życzę jak najszybszego terminu.
hefi gratuluję ząbków i raczkowania
nadika mój też tak kręci głową ale wydaje mi się że rozumie że to oznacza nie nie nie

Ostatnia edycja:
druga :)

będę za chwilkę z kaweczką

edit: TRZECIA coś mnie lenka ubiegła:-)

BUZIAKI DLA KRZYSIA I KACPERKA

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny, ostatnie chwile przed chrztem więc mam malutkio czasu. Wczoraj kupiłam sobie sukienkę, garsonkę i buty więc chociaż jeden problem z głowy:) Pierswszy raz tak robiłam zakupy: spodobała mi się jedna sukienka, przymierzyłam pasowała i kupiłam, zadnej innej nie mierzyłam i tak samo było z butami hehe i jestem super zadowolona:))
Łukaszek śmiga już pięknie(raczkuje) wszędzie za mną biega, wszystkie szafki są jego, wczoraj w kuchni mi garnki wyciagał ale była zabawa:))
Dzisiaj idę z Łukim do lekarza bo od jakiegoś czasu ma wysypkę na plecach, myślałam ze to potówki ale zrobiły się takie plamy rozlane a od wczoraj też na brzuszku:((

agast- widziałam zdjęcia i jestem zachwycona Jagódką, śliczna dziewczyna, zresztą nie dziwię się skoro mama piękną kobieta:)

kasiu- bardzo mocno Was przytulam, mam nadzieję, że uda się szybko załatwić wizytę!!

aisa nie wiem czy dałaś wszystkie naraz jeśli tak to się nie dziwię ze zwróciła. Mój Łukasz jak mu za szybko dawałam nurofen to też mi zwracał, muszę mu dawać bardzo powolutku. Jak był przeziębiony i miał 3 leki w syropie to dawałam mu co jakiś czas każdy, nie wszystkie naraz, bo by się źle skończyło.

lena- ja zbieram nakrętki dla mojego wychowanka na wózek, świetna akcja, w Świnoujściu wszystkie szkoły zaangażowane i wiele osób. Mój mąż w pracy wszystkich zaangażował i przynosi mi reklamówkę co jakiś czas.
Może Ty też w szkołach rozwieś ogłoszenia i zostawiaj karton na nakrętki zeby dzieciaki miały gdzie wrzucać

przepraszam, ze tak wyrywkowo odpiszę ale nie nadrobię wszystkiego.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy Wasze dzieci kręcą główką na boki?
Ostatnio zauważyłam że mały tak kręci głową. Na początku kręcił tylko jak czegos nie chciał albo się złościł a teraz zdarza się że sobie siedzi i zaczyna tak kręcić głową (tak szybko jak na "nie") zaczyna mnie to przerażać :szok:

Hania tak czasami robi, przeważnie jak jest zmęczona ;-)

Do góry