reklama
emalia82
Fanka BB :)
Ja odcinam, tylko skórkę z brzegu i Jasiek sam gryzie ( tzn ja mu trzymam)
Olavip- niezły numer. Pewnie się wystraszylaś
Olavip- niezły numer. Pewnie się wystraszylaś
magdax - ja robię tzw"hapsiki" czyli bułeczkę lub chlebek kroje w kanapeczkę a z tego robię takie około 1cm/1cm kwadraciki. Cześć kładę na tackę a częściom karmię JAsia Nauczył się już tak jeść że nie pcha wszystkiego do buzi , tylko dostaje ./ bierze kawałeczek i gryzie i do póki nie połknie nie ma mowy o następnym Ach i jak bułeczkę mu podaję to nie obcinam skórki , ale jak chlebus to okrawam skórkę
Ola- nieżle!
Ola- nieżle!
mama mikolaja
u nas jeszcze niema zebow ..............
Liza
mama mikołaja to w sumie dobrze:-) podobno im później zeby wychodza tym są zdrowsze;-) nie przejmuj sie
Ola o kurcze to pewnie bylas w szoku, ja to mam czujny taki sen ze jak biore malego do łózka to jak sie on przekreca to ja sie budze i sprawdzam go.... ale cóz musze sie przyznac ze raz tak zasnelam i w nocy uslyszalam bach i miki zaczol plakac... spadl mi z łózka, dobrze ze koc byl obok, teraz juz sie obstawiam ze nie spadnie, no i staram sie go klasc od sciany:-)
Jesli chodzi o kanapeczki to ja odkrawam skórke,klade wedlinke i daje mu by ugryzł i go tak karmie:-) i ładnie wcina mimo ze nie ma tych górnych zebów jeszcze dzis barszcz bialy wcianal z ziemniaczkami ;-)
A tak to dalszy caiag marudzenia młodego.... jedynki górne juz prawie na wierzchu, ale ciagle sie przebic nie moga.... juz sie wkurzam bo brakuje mi sil dla takiego marudy no i fakt trwa to juz 2mies z malymi przerwami.....
Ola o kurcze to pewnie bylas w szoku, ja to mam czujny taki sen ze jak biore malego do łózka to jak sie on przekreca to ja sie budze i sprawdzam go.... ale cóz musze sie przyznac ze raz tak zasnelam i w nocy uslyszalam bach i miki zaczol plakac... spadl mi z łózka, dobrze ze koc byl obok, teraz juz sie obstawiam ze nie spadnie, no i staram sie go klasc od sciany:-)
Jesli chodzi o kanapeczki to ja odkrawam skórke,klade wedlinke i daje mu by ugryzł i go tak karmie:-) i ładnie wcina mimo ze nie ma tych górnych zebów jeszcze dzis barszcz bialy wcianal z ziemniaczkami ;-)
A tak to dalszy caiag marudzenia młodego.... jedynki górne juz prawie na wierzchu, ale ciagle sie przebic nie moga.... juz sie wkurzam bo brakuje mi sil dla takiego marudy no i fakt trwa to juz 2mies z malymi przerwami.....
Ostatnia edycja:
nie strasz.... Filip ma juz 8 zeboli...mama mikołaja to w sumie dobrze:-) podobno im później zeby wychodza tym są zdrowsze;-) nie przejmuj sie
z myciem tez roznie zazwyczaj konczy sie placzem mimo ze daje mu do zabawy szczoteczke i oswajam z nia...
Liza
magda nie no podobno tak jest, ale nie zawsze.... Z zebami to naprawde nie wiadomo co bedzie... Ja o zeby Hani i Daniela dbam identycznie. Hania ma perełki a Danielowi wdala sie pruchnica i mial lakowane.... teraz brzydko wyglada ale na szczescie mleczaki wypadaja juz jak ma sie 6 lat... ;] takze mysle ze tez w genach cos musi byc
mój teraz nie daje dotknac zebów, przez te jedynki i mu nie myje bo jak? ehhh
mój teraz nie daje dotknac zebów, przez te jedynki i mu nie myje bo jak? ehhh
reklama
Lencja
:)
Dziewczyny podawałyscie juz swoim pociechom kanapeczki z twarożkiem?
ech kanapeczki z twarożkiem sama o takich mogę pomarzyć a co dopiero Nela ((((((((((((((((((((((((((((((((
izia - doczytałam właśnie, że będziesz w piernikowie w niedzielę... Mam wtedy podwójną imprezę urodziny brata i chrześniaka... Może na jakieś pól godziny udałoby mi się na starówkę trafić, ale to wszystko zależy od tego, o któej Ty bedziesz miałą ten czas, wiadopmo już na którą do planetarium planujecie trafić?
mama mikołaja - u nas też wciąż bez ząbków
Mam pytanie do dziewczyn stosujących dietę Dukana, w sobotę będą u mnie znajomi i koleżanka jest na tej diecie, chciałabym zrobić coś do kawy/herbatki co i ona mogła by zjeść, możecie coś polecić? O ile to możliwe to fajnie gdyby to coś bezmlecznego dodatkowo było... ale takie rzeczy to już pewnie tylko w erze...