reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
No to ładnie....
A powiedz mi Kochana , nie ma problemu by zaszczepić zwykłą na wzw? bo kurcze już nam się tyle czasu odwleka ta szczepionka a w Luxmedzie cały czas mówią że za kilka dni będzie...:(

zapytaj jeszcze w jakiejś zaufanej aptece, może skąś ja zamierzają ściągnąć skoro mówią, że będzie, może warto jeszcze poczekać kilka dni ?
ja Ci powiem, że nasza pani pielęgniarka od szczepień mówiła nam, że już od grudnia wszystkich z naszego regionu szczepi zwykłą bo ludzie nie mogą tego engerixa zdobyć :( ja do niej zadzwoniłam dzień przed szczepieniem i mówiłam, że nie zdobyłam engerixa i czy będą mieli na stanie zwykłą szczepionkę, bez problemu mieli i nas zaszczepili, żadnej złej rekcji na szczepionkę nie zaobserwowałam, także cieszę się że mały zaszczepiony bo jakby nie daj Boże szpital, czy cokolwiek to nieszczepiony zaraz pewnie złapałby wzw :(

hej hej to i ja się przywitam jako "milion 500 sto 900" od rana próbuje coś napisac i zawsze coś przeszkadza:-)

agusia44 gratulujemy kolejnej medalistce, rośnijcie zdrowo:-)
karo85 gratulujemy nowej pracy
BButterfly apropo wyjazdu nad morze my wstępnie planujemy ale wcześniej koniec czerwca-początek lipca, a pytałaś kiedyś o naszego psa mamy takie duże, kudłate owczarkowate:tak:
a mięsko może z brokułami podać?
emalia82 mój też ostatnie kilka nocek śpi gorzej ale na szczęście wystarczy smok lub przytulić i śpi dalej, myślałam że to po szczepieniu ale to od zęba
Perfecta dobrze ze z Jasiem juz lepiej, a jak weekend z teściami? bardzo dali popalić
liliti, zdec super że wyjazdy takie udane
lena jak Gajusia dzisiaj?
koniczynnka świetną pozycję Emilka wybrała do spania
Agi78 super że cało i zdrowo dolecieliście i jeszcze z nowym ząbkiem, a niespodzianka dl dziadków to pewnie w 10000% udana a nie tylko w 100, miłego spacerku
gosiagro, perfecta, aisa80, agast2, Ola_fasola, super fotki

a u Nas jak już wspominałam mamy drugiego ząbka ( dolna lewa jedyneczka) wczoraj smarując dziąsełka wyczułam a i Tomuś nauczył się pięknie "siadać" przy dziadku tzn.posadzony siedzi prosto a nie kiwa się jak pijany zając na wszystkie strony, nie umie jeszcze sam do tej pozycji dojść więc nie wykorzystujemy tego i jak najwiecej na leżąco:tak: i mamy mały sukces jedzeniowy z obiadkami, wczoraj wciągnął ponad pół małego słoiczka:-)

Ewela - Wracajcie do zdrówka szybko z Tomeczkiem!
Eagle- nie wiem czy gratulowałam ,ale jeszcze raz Gratuluję zębolka
Jasiek ewidentnie ma uczulenie i wyglada raczej na zywieniowe , nie kontaktowe. Pyta się mama mego męża jak mały ja odpowiadam że uczulenie ma a ona (DODAM ŻE NIE WIDZĄC MAŁEGO)!!!!! " od jedzenia raczej nie , od brudnego smoka lub zabawki na pewno" więc uswiadomiłam że wygląda na żywnościówkę. Nie wiem ale za wszelką cenę od 8 prawie miesięcy próbuje nam udowodnić że jestesmy złymi rodzicami!!! I nie wychodzi za każdym razem!!! :):):)Trochę się obawiam tego bo to normalne nie jest ...
Mam nadzieję że już nie długo...

Witam Was poniedzialkowo:)
sorki ze nie odp kazdej z osobna ale jakos nie mam weny wiec;
chorowitka zycze zdrowka,gratuluje zeboli,no i piekne fotki dzieciaczkow:)!
a ja nadal nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy chodze i ciagle ogladam ten test czy aby napewno sa dwie kreski...jutro popoludniu ide do ginekologa zeby potwierdzic normalnie dziewczyny nie wiem czemu ale czuje sie jak smarkula co wpadla a teraz boi sie powiedziec mamie...
uciekam bo maruda wzywa buziolki

chyba jakas grypa albo cos :/

ja w sb od 6 rano na nogach, najpierw egzamin mialam ,a potem na kurs pojechalam, dopiero po 21 bylam w domu,a w nd drugi zien kursu i tak to zlecialo.

Witajcie ja też tylko na chwilę gorączka ustała ale kata i kaszel nie;(
EWELA dużo zdrówka dla Tomaszka no i Ciebie;)
Ja gotuję Gai rosołek bo ze słoiczków nic nie tyka teraz więc zrobię taki rzadki do butelki:)Ale mleka nigdy nie odmówi;)

reklama
Ja tak szybciutko tylko....
... no i wyszłam z domu odpocząć od dziecka, ale o czym myslałam na wyjściu? O Basi.
Szkoda gadac.... weszłam do Tesco to jak mi weszła w oczy ta KULA o ktorej wczesniej pisałyscie to zaraz dzwoniłam do Męża i ....... KUPIŁAM! Ciekawe jak Basia zareaguje :) Dam znac. Narazie schowałam do szafy.
Pedze robic obiad.

Do góry