reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No to ładnie....
A powiedz mi Kochana , nie ma problemu by zaszczepić zwykłą na wzw? bo kurcze już nam się tyle czasu odwleka ta szczepionka a w Luxmedzie cały czas mówią że za kilka dni będzie...:(

zapytaj jeszcze w jakiejś zaufanej aptece, może skąś ja zamierzają ściągnąć skoro mówią, że będzie, może warto jeszcze poczekać kilka dni ?
ja Ci powiem, że nasza pani pielęgniarka od szczepień mówiła nam, że już od grudnia wszystkich z naszego regionu szczepi zwykłą bo ludzie nie mogą tego engerixa zdobyć :( ja do niej zadzwoniłam dzień przed szczepieniem i mówiłam, że nie zdobyłam engerixa i czy będą mieli na stanie zwykłą szczepionkę, bez problemu mieli i nas zaszczepili, żadnej złej rekcji na szczepionkę nie zaobserwowałam, także cieszę się że mały zaszczepiony bo jakby nie daj Boże szpital, czy cokolwiek to nieszczepiony zaraz pewnie złapałby wzw :(

hej hej to i ja się przywitam jako "milion 500 sto 900" od rana próbuje coś napisac i zawsze coś przeszkadza:-)

agusia44 gratulujemy kolejnej medalistce, rośnijcie zdrowo:-)
karo85 gratulujemy nowej pracy
BButterfly apropo wyjazdu nad morze my wstępnie planujemy ale wcześniej koniec czerwca-początek lipca, a pytałaś kiedyś o naszego psa mamy takie duże, kudłate owczarkowate:tak:
a mięsko może z brokułami podać?
emalia82 mój też ostatnie kilka nocek śpi gorzej ale na szczęście wystarczy smok lub przytulić i śpi dalej, myślałam że to po szczepieniu ale to od zęba
Perfecta dobrze ze z Jasiem juz lepiej, a jak weekend z teściami? bardzo dali popalić
liliti, zdec super że wyjazdy takie udane
lena jak Gajusia dzisiaj?
koniczynnka świetną pozycję Emilka wybrała do spania
Agi78 super że cało i zdrowo dolecieliście i jeszcze z nowym ząbkiem, a niespodzianka dl dziadków to pewnie w 10000% udana a nie tylko w 100, miłego spacerku
gosiagro, perfecta, aisa80, agast2, Ola_fasola, super fotki

a u Nas jak już wspominałam mamy drugiego ząbka ( dolna lewa jedyneczka) wczoraj smarując dziąsełka wyczułam a i Tomuś nauczył się pięknie "siadać" przy dziadku tzn.posadzony siedzi prosto a nie kiwa się jak pijany zając na wszystkie strony, nie umie jeszcze sam do tej pozycji dojść więc nie wykorzystujemy tego i jak najwiecej na leżąco:tak: i mamy mały sukces jedzeniowy z obiadkami, wczoraj wciągnął ponad pół małego słoiczka:-)

Ewela - Wracajcie do zdrówka szybko z Tomeczkiem!
Eagle- nie wiem czy gratulowałam ,ale jeszcze raz Gratuluję zębolka
Jasiek ewidentnie ma uczulenie i wyglada raczej na zywieniowe , nie kontaktowe. Pyta się mama mego męża jak mały ja odpowiadam że uczulenie ma a ona (DODAM ŻE NIE WIDZĄC MAŁEGO)!!!!! " od jedzenia raczej nie , od brudnego smoka lub zabawki na pewno" więc uswiadomiłam że wygląda na żywnościówkę. Nie wiem ale za wszelką cenę od 8 prawie miesięcy próbuje nam udowodnić że jestesmy złymi rodzicami!!! I nie wychodzi za każdym razem!!! :):):)Trochę się obawiam tego bo to normalne nie jest ...
Mam nadzieję że już nie długo...

Witam Was poniedzialkowo:)
sorki ze nie odp kazdej z osobna ale jakos nie mam weny wiec;
chorowitka zycze zdrowka,gratuluje zeboli,no i piekne fotki dzieciaczkow:)!
a ja nadal nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy chodze i ciagle ogladam ten test czy aby napewno sa dwie kreski...jutro popoludniu ide do ginekologa zeby potwierdzic normalnie dziewczyny nie wiem czemu ale czuje sie jak smarkula co wpadla a teraz boi sie powiedziec mamie...
uciekam bo maruda wzywa buziolki

chyba jakas grypa albo cos :/

ja w sb od 6 rano na nogach, najpierw egzamin mialam ,a potem na kurs pojechalam, dopiero po 21 bylam w domu,a w nd drugi zien kursu i tak to zlecialo.

Witajcie ja też tylko na chwilę gorączka ustała ale kata i kaszel nie;(
EWELA dużo zdrówka dla Tomaszka no i Ciebie;)
Ja gotuję Gai rosołek bo ze słoiczków nic nie tyka teraz więc zrobię taki rzadki do butelki:)Ale mleka nigdy nie odmówi;)

reklama
Ja tak szybciutko tylko....
... no i wyszłam z domu odpocząć od dziecka, ale o czym myslałam na wyjściu? O Basi.
Szkoda gadac.... weszłam do Tesco to jak mi weszła w oczy ta KULA o ktorej wczesniej pisałyscie to zaraz dzwoniłam do Męża i ....... KUPIŁAM! Ciekawe jak Basia zareaguje :) Dam znac. Narazie schowałam do szafy.
Pedze robic obiad.

Do góry