reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Agast - może to po nocy , taki stan podwyższony?
Lenka - dobrze że się wyspałaś!!! Jak Cię niepokoi ten kaszelek to idz może lepiej , bo znów będziesz się denerwowała Kochana , a atk uspokoisz się troszkę. I spytaj o te tantum verde , chyba że Gaja te psikadło co przepisała ta lekarka już bierze?
Sealet - to chyba taka pogoda Jaś tez spał dzisiaj dość długo
Zdec - miłej pracy:)
Gosiagro- Super Majeczka:)

Jasiek wstał z czerwonymi polikami i delikatna wysypka na buzi... Czeka nas lekarz. Jutro rano mamy kwalifikacje do szczepienia , więc nawet jak nie będzie Engerixu pojadę i sprawdze co to. Policzki nie sa szorstkie a wysypka w formie mało widocznej kaszki na czole i widać ja pod światło... Wczoraj podałam słoiczek z większością ziemniaczka. Kochane miałyście cos podobnego?

reklama
Dzień Dobry!
Radosna Majeczko, spryciulu Basiu, Przystojny Jasiu i ślicznooka Jagódko - ciocia Agi wita się z Wami

Sorry że znów nie poczytam,...i że znów o mnie ale wczoraj zapomniałam napisać, że w samolocie mamusia odkryła że Polci wyszedł drugi ząbek...Połowa samolotu chyba zamarła na mój mega krzyk....O Boże!!!! :-)
Lece ubierać małą i zmykamy na spacerek..... :-) oczywiście z babcia i dziadkiem!!!!

Agast - Przepiękne oczka ma Jagódka! aaa i Dzień dobry Jagódko!:)
Aisa - Kochana ale Twoja Basieńka to spryciulka mała Super!
Agi - hehehehehe dobre !Gratulację dla 2-zębnej Polusi

To i my się przywitamy :)

DSC_0570.jpg

witam :)
ależ tutaj wesoło od rana - z Emilki niezła agenciara rośnie :) Majka ma piękne oczyska a Jasiek chyba się dzisiaj nie wyspał :) Basia plądruje szafki, a Jagódka pewnie już odpoczywa po przeraczkowaniu mieszkania hihi :) A Klara robi wszystkim papa :D
Agi- fajnie że niespodzianka się udała :)
Lencja- uśmiałam się, ale na wszelki wypadek obniż to łóżeczko jak jednak wstanie i wyjdzie któregoś dnia hihi :D
Perfecta- u nas tak się objawia uczulenie+ czerwone plamy w kolicach obojczyka, tułowiu, na zgięciach nóżek ale może u Was to od czegoś innego, u nas Engerixa nie było i zaszczepilismy zwykłą w czwartek :( Znajomego mama jest farmaceutką i ma swoje apteki, powiedziała nam że tej szczepionki nie będzie bo zamawia się je u producenta zagranicznego rok prędzej a nasi jej nie zamówili,

DLA MAKSIA Z OKAZJI 8m-cy -WIELU RADOŚCI :)

witam :)
ależ tutaj wesoło od rana - z Emilki niezła agenciara rośnie :) Majka ma piękne oczyska a Jasiek chyba się dzisiaj nie wyspał :) Basia plądruje szafki, a Jagódka pewnie już odpoczywa po przeraczkowaniu mieszkania hihi :) A Klara robi wszystkim papa :D
Agi- fajnie że niespodzianka się udała :)
Lencja- uśmiałam się, ale na wszelki wypadek obniż to łóżeczko jak jednak wstanie i wyjdzie któregoś dnia hihi :D
Perfecta- u nas tak się objawia uczulenie+ czerwone plamy w kolicach obojczyka, tułowiu, na zgięciach nóżek ale może u Was to od czegoś innego, u nas Engerixa nie było i zaszczepilismy zwykłą w czwartek :( Znajomego mama jest farmaceutką i ma swoje apteki, powiedziała nam że tej szczepionki nie będzie bo zamawia się je u producenta zagranicznego rok prędzej a nasi jej nie zamówili,

DLA MAKSIA Z OKAZJI 8m-cy -WIELU RADOŚCI :)

No to ładnie....
A powiedz mi Kochana , nie ma problemu by zaszczepić zwykłą na wzw? bo kurcze już nam się tyle czasu odwleka ta szczepionka a w Luxmedzie cały czas mówią że za kilka dni będzie...:(

Ale śliczne fotki tu od samego rana:tak:
A ja jak zwykle siedze w pracy po pracy chyba się na jakieś lumpki wybiore z nudów bo moje dzieci już tyle ubrań mają że chyba niedługo w nich zatoniemy:-)a wieczorkiem pewnie pójde na szczepienie chyba że nie będzie dziś przyjmowała bo dopiero po 19 ma dyżur

czesc dziołchy

mam takie nietypowe pytanie do kolezanek z poznania... ma moze ktoras lalke bobasa wielkosci ok 50cm,moze byc wieksza.
chcialabym pozyczyc na kilka dni.gora tydzien. oddam w takim samym stanie,moge zaplacic za pozyczenie.

nie mialam takiej lalki,a u mnie w rodzinie nie ma dziewczynek ktore by sie bawily nimi;/ potrzebuje jej kurde..

reklama
czesc dziołchy

mam takie nietypowe pytanie do kolezanek z poznania... ma moze ktoras lalke bobasa wielkosci ok 50cm,moze byc wieksza.
chcialabym pozyczyc na kilka dni.gora tydzien. oddam w takim samym stanie,moge zaplacic za pozyczenie.

nie mialam takiej lalki,a u mnie w rodzinie nie ma dziewczynek ktore by sie bawily nimi;/ potrzebuje jej kurde..

hehe, a potrzebujesz lalkę, żeby ciuszki wystawiać? Ja też szukam takiej lalki po lumpkach, jak znajdę to Ci powiem i pożyczę

Do góry