reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dień Dobry sexi Mamusie;)Ja dopiero WSATAŁAM:)A Gaja jeszcze śpi tej nocy męczył ją kaszel póki co jeszcze nie ma wysypki!!!Trochę kaszle i zastanawiam się czy znów z nią nie iść do lekarza!!Kurde aż mnie na bóle brzucha bierze jak mam iść do nas do przychodni!!A pryatnie już nie pójdę!!!
Ale pospałam do 9,30 obudziłam się jak w jakimś amoku;)
Szok fajnie tak pospać sobie długoooooooooo:-)

Lena - i jak? wysypka wyskoczyła?
Lencja - ja musiałam ściągnąć na drugi poziiom, bo Agatka kopała zbyt mocno w przewijak (mamy taki nakładany na łóżeczko) i bałam się, że sobie paluszki lub paznokcie uszkodzi ;)
Agi78 - super, że niespodzianka się udała i lot upłynął spokojnie!
hehe prędzej mi z nerwów szybciej wyskoczy niż Gai z gorączki:)

Hej!
Gaja juz bez gorączki za to Jagoda wstała ze stanem podgorączkowym 37,5. Mam nadzieje ze to tylko kolejny piąty juz ząb:))

hehe prędzej mi z nerwów szybciej wyskoczy niż Gai z gorączki:)
:-D:-D:-D

Qrcze - w życiu nie myślałam, że będę, się przejmować tym, że moje dziecko śpi;-) Przespała ładnie całą noc z dwoma tankowaniami i 2 wkładaniami smoczka do 7.30. Potem od 9tej marudzenie- jeść nie, pić nie, bawić się nie... Wsadziłam ją do łózeczka i zasnęła po chwili przed 10ta!!!!!!!! Normalnie buszuje do 11tej i śpi dopiero po chwili na spacerze.... Ma troche katarku i kaszelku - mozę to jednak poza zębami jakaś infekcja się tli.... Zobaczymy ile pośpi...

O kurcze, ale dzisiaj "zdjęciowo" od rana!
Majeczka z pięknymi oczyskami i Jaś z odlotowym smoczkiem:)

Aisa- prześliczną masz córeczkę!!!!! I jaka zdolniacha!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo!!!

to i Jagoda postanowiła się przywitać:)

Załączniki

• hejo.jpg
    hejo.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry