reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Uśmiechu, radości i samych cudownych chwil
dla naszych dzisiejszych solenizantów
Hani, Lenki i Mikołajka
Rośnijcie zdrowo kochane robaczki
Ciotka i Polusia
dla naszych dzisiejszych solenizantów
Hani, Lenki i Mikołajka
Rośnijcie zdrowo kochane robaczki
Ciotka i Polusia
ewa i julcia
Zaciekawiona BB
wszystkiego dobrego dla Hani, Lenki i Mikołajka
ewa i julcia
Zaciekawiona BB
Julka tez maila chrypke jakos przed swietamii tez nie bylo gorączki ale poszlam z nią do lekarza a on przepisal jej dwa syropy mucisilwan i jeszcze jakis. Moze leppiej tez sie przejdz to tez obejdzie sie bez antybiotykowCzęść Dziewczyny!
Tęskniłam! Daaaawno mnie tu nie było, bo nie wyrabiam się czasowo i nie nadążam z czytaniem Waszej produkcji
Hubek zaczął pełzać i bierze się powoli za raczkowanie. Pierwszy ząb na dniach powinien się pojawić, bo już czuć go pod palcem. Poza tym ciągle fatalne noce z kilkoma pobudkami :-/
Dziś zwracam się do Was po radę, bo nie wiem co zrobić. Maluch dostał wieczorem chrypkę. Nie ma gorączki i innych objawów chorobowych. Czy powinnam wybrać się do lekarza? Niby tylko chrypka, ale...
Na razie podaje wit. C.
Doradzcie coś "starszyzno plemienna"
yoshe
Fanka BB :)
Dziękuję Wam Kochane za odpowiedzi w sprawie chrypy! Cieszę się, że mogę na Was liczyć, mimo że nie jestem z Wami na codzień.
Pojechaliśmy jednak do przychodni dyżurnej, bo dziś sobota. Ale jak zobaczyłam wielką kolejkę smarkających dzieci, to stwierdziłam, że w tej poczekalni to już na bank się czymś zarazi. Zrezygnowałam z wizyty. Jeśli się pogorszy, to najwyżej zamówie wizytę domową, jeśli nie przejdzie, to w pon pójdziemy do naszego pediatry. A na razie liczę na to, że to nic groźnego... Wit. C nadal w użyciu.
Pozdrawiam Was czerwcowe mamusie!
Pojechaliśmy jednak do przychodni dyżurnej, bo dziś sobota. Ale jak zobaczyłam wielką kolejkę smarkających dzieci, to stwierdziłam, że w tej poczekalni to już na bank się czymś zarazi. Zrezygnowałam z wizyty. Jeśli się pogorszy, to najwyżej zamówie wizytę domową, jeśli nie przejdzie, to w pon pójdziemy do naszego pediatry. A na razie liczę na to, że to nic groźnego... Wit. C nadal w użyciu.
Pozdrawiam Was czerwcowe mamusie!
koriander
Fanka BB :)
Najserdeczniejsze zyczenia dla dzisiejszych 7-miesiecznych solenizantow: Lenki Hani i Mikolaja!!
Sto lat sto lat niech zyja zyja nam
Zobacz załącznik 315944
Sto lat sto lat niech zyja zyja nam
Zobacz załącznik 315944
reklama