reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie.Sama nie wiem czemu twardy a nie twarda,tez się zastanawiam,ale mi nie było w głowie wtedy zboczeństwa;d chciałam jak najszybciej urodzic;d Co do plam to koleżanka dała mi taki sposób;
namydlić szarym mydłem i zostawic w misce z wodą na całą noc potem uprać.\
Dziewczyny wasze szpitale to tez taka patologia??;/

Mój szpital to paranoja.w ciazy ich wyzywalalqm.potem maly dostal skierowanie na badania jakieś i przsiedzieslimy tam 3 dni.nie zrobili badan bo "na oko zdrowy" to ja mówie jak nic nie robicie to my idziemy a oni że nikt im za miejsce nie placi ze mam te 3 dni przesiedzieć!dziś moja mama szła ze sklepu.Z kamienicy z wysokosci 5metrów spadla na głowe jej wielka bryła lodu tak z 10 na 15cm.przyjechało podotowie(w miedzy czasie zatamowala sobie sniegiem krwotok bo prowadzi kurs pierwszej pomocy) i wiecie co tam na pogotowiiu??stwierdzili ze zszywac ją ne beda bo nie wiedza gdzie rana.potem pielegniarka sie zapytala czy robimy przeswietlenie głowy a oni że nie bo juz zmierzyli cisnienie i moze isc do domu!!!nawrzeszczała na nich potem ja wypuscicli i juz pol dnia krwawi.Czy wszystkie szpitale takie?dodam że za dobe 8 zl placimy.jak dizecko moje było chore zapłaciłam im 90zlotych;/

reklama
Do góry