reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie.Sama nie wiem czemu twardy a nie twarda,tez się zastanawiam,ale mi nie było w głowie wtedy zboczeństwa;d chciałam jak najszybciej urodzic;d Co do plam to koleżanka dała mi taki sposób;
namydlić szarym mydłem i zostawic w misce z wodą na całą noc potem uprać.\
Dziewczyny wasze szpitale to tez taka patologia??;/

Mój szpital to paranoja.w ciazy ich wyzywalalqm.potem maly dostal skierowanie na badania jakieś i przsiedzieslimy tam 3 dni.nie zrobili badan bo "na oko zdrowy" to ja mówie jak nic nie robicie to my idziemy a oni że nikt im za miejsce nie placi ze mam te 3 dni przesiedzieć!dziś moja mama szła ze sklepu.Z kamienicy z wysokosci 5metrów spadla na głowe jej wielka bryła lodu tak z 10 na 15cm.przyjechało podotowie(w miedzy czasie zatamowala sobie sniegiem krwotok bo prowadzi kurs pierwszej pomocy) i wiecie co tam na pogotowiiu??stwierdzili ze zszywac ją ne beda bo nie wiedza gdzie rana.potem pielegniarka sie zapytala czy robimy przeswietlenie głowy a oni że nie bo juz zmierzyli cisnienie i moze isc do domu!!!nawrzeszczała na nich potem ja wypuscicli i juz pol dnia krwawi.Czy wszystkie szpitale takie?dodam że za dobe 8 zl placimy.jak dizecko moje było chore zapłaciłam im 90zlotych;/

reklama
Do góry