reklama
izia_tcz
Fanka BB :)
zapomniałam wam wczoraj napisać dostałam wczoraj zdjęcia zamówione za ten kupon z grupona są świetne i zapakowane w eleganckie plaastikowe etui a najlepsze że przyszły z francji ta przesyłka chyba wiecejkosztowała niż sam kupon
emalia82
Dobry dobry
He he. Od rana mordka mi się cieszy jak Was czytam
Iza, Lenka- co to za dialogi od rana? Wy tylko o jednym.
Twardy- dziwisz się? Nasze forum wesołe jest
Iza- kurcze, ja się zgapiłam z tymi fotkami. Ciesze się ,że jesteś zadowolona. W sumie koszt mały a jednak się postarali.
He he. Od rana mordka mi się cieszy jak Was czytam
Iza, Lenka- co to za dialogi od rana? Wy tylko o jednym.
Twardy- dziwisz się? Nasze forum wesołe jest
Iza- kurcze, ja się zgapiłam z tymi fotkami. Ciesze się ,że jesteś zadowolona. W sumie koszt mały a jednak się postarali.
yoshe
Część Dziewczyny!
Tęskniłam! Daaaawno mnie tu nie było, bo nie wyrabiam się czasowo i nie nadążam z czytaniem Waszej produkcji
Hubek zaczął pełzać i bierze się powoli za raczkowanie. Pierwszy ząb na dniach powinien się pojawić, bo już czuć go pod palcem. Poza tym ciągle fatalne noce z kilkoma pobudkami :-/
Dziś zwracam się do Was po radę, bo nie wiem co zrobić. Maluch dostał wieczorem chrypkę. Nie ma gorączki i innych objawów chorobowych. Czy powinnam wybrać się do lekarza? Niby tylko chrypka, ale...
Na razie podaje wit. C.
Doradzcie coś "starszyzno plemienna"
Tęskniłam! Daaaawno mnie tu nie było, bo nie wyrabiam się czasowo i nie nadążam z czytaniem Waszej produkcji
Hubek zaczął pełzać i bierze się powoli za raczkowanie. Pierwszy ząb na dniach powinien się pojawić, bo już czuć go pod palcem. Poza tym ciągle fatalne noce z kilkoma pobudkami :-/
Dziś zwracam się do Was po radę, bo nie wiem co zrobić. Maluch dostał wieczorem chrypkę. Nie ma gorączki i innych objawów chorobowych. Czy powinnam wybrać się do lekarza? Niby tylko chrypka, ale...
Na razie podaje wit. C.
emalia82
Yoshe- fajnie ,że się odezwałaś A może Hubciu dużo gada, piszczy? Wiem ,że którejś dzidzia miala chrypkę może ci odpisze bardziej konkretnie niż ja Ściskam Was mocno
Ewela- witaj, witaj mordeczko kochana
Ewela- witaj, witaj mordeczko kochana
Część Dziewczyny!
Na razie podaje wit. C.
Witaj
vitamina c nie zaszkodzi mój chrypi - wczoraj byłam na szczepieniu i badała go lekarka i wszystko było ok, chrypka od jego dzikich wrzasków))dzisiaj juz lepiej
reklama