reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

zaraz popiszę dalej , dopiero wróciłam z zakupów od 10 rano:(
Napiszę tylko tyle że Auchan to dupny sklep:) i nigdy tam nie pojadę więcej
Yoshe - Ja przed świętami z 2 tygodnie miałam tę sama sytuację , pojechaliśmy i przepisała cebion 2 x dziennie po 5 kropelek plus tantum verde 2 czy 3 razy dziennie I przeszła po kilku dniach , jednak radziłabym Ci wybrać się do pediatry tak profilaktycznie:)
Nakarmię syna rozładuje tabuny zakupów i do Was przyjdę a co mi tam:p

reklama
najlepsze życzenia dla hani, lenki i mikołaja!!! samych radości!!!!

balonik-sennik-balon-baloniki.jpg

Ewela- oglądałam. Mi się podobają te newborn, ale żeby traktowa je jak żywe. Hmmm... Mój Małż stwierdził, że te kobiety albo mają jakieś kompleksy , albo zdrowo narąbane w głowie.
Perfekta- co tam ciekawego kupiłaś?

Kochane nic ciekawego. Najpierw byłam w Nadarzynie w Maximusie i kupiłam Jasiowemy gryzak i 2 pary rajstopek i wdepłam do wietnamskiego shopu po makaron ryżowy i jakies tam jeszcze wydziwiasy:)
Potem popedziłam do Piaseczna do Auchana i żałuję bo nie dosć że nic nie ma , wybór mizerny bardzo , zwłaszcza Jasiowego jedzenia. Musiałam kupić soczki gerbera duże bo z małych tylko jabłko-winogrono było. Generalnie to zakupy spożywcze zdrobiłam.
I powiem Wam że Oszołom jest droższy o jakieś 20% niż real czy carrefour... Never ever!
W poniedziałek na szczęście mamy wizytę rano więc po niej wpadnę do rossmana dopełnić zapasy:) Jaśiuniowi.
Ale dziewczyny ,jak ja tęskniłam za Jaskiem. Tyyyle godzin to za duzo zdecydowanie dla mnie:(

A ja jutro znowu jade na ten psi targ...biorę 20 funtów i mam zamiar obkupic Polcię od stóp do głow :-)....Hihihi...moze i sobie cos kupię, bo ostatnio nawet o sobie nie pomyślałam przez moment....Tak to juz chyba jest że jak człowiek ma dziecko to zapomina często gęsto o sobie....

Dziewczyny, ja tak trochę z innej beczki - macie jakiś sposób na spranie śladów marchewki z ubrania? Czasem mi się ładnie spierze, a czasem ślad zostaje :/ Najgorzej jest z jasnymi ubraniami u małej.. Mam 2 pary spodni i jedną koszulkę na których plamy nie chcą mi zejść.. Walczę i walczę, ale coś bezskutecznie :/

Dziewczyny, ja tak trochę z innej beczki - macie jakiś sposób na spranie śladów marchewki z ubrania? Czasem mi się ładnie spierze, a czasem ślad zostaje :/ Najgorzej jest z jasnymi ubraniami u małej.. Mam 2 pary spodni i jedną koszulkę na których plamy nie chcą mi zejść.. Walczę i walczę, ale coś bezskutecznie :/

Czytałam że szare mysło pomaga , ale nie próbowałam bo ja staram sie zapierać plamy na bieżąco i wtedy nie ma problemu:)
Agi- Jesssuuu jak ja Ci zazdroszczę:) Chyba bym na takim targu wszystkie oszczędności przepuściła i tirem do domu wróciła:)

reklama
witajcie :)
BUZIAKI DLA DZISIEJSZYCH I WCZORAJSZYCH SOLENIZANTÓW!

arica- ja próbowałam nawet vanish'em i nic na palmy nie pomaga :/
twardy- no nick masz niezły, nie obraź się ale chyba wszystkim się jednakowo kojarzy hihi :D zresztą wczoraj widzę twarda polewka tutaj była :D A jaki Ty masz ten monitor że Ci piszczał? Mój zapiszczał jak się nie mylę to 2 razy i był dobrze przypięty (ja mam taki co się do pieluszki lub półśpiochów przypina) więc jestem pewna że był wtedy bezdech :( Spróbuj małego przekręcać tak jak dziewczyny radzą, tylko jak zaśnie,z moim można wtedy robić co się chce :) tyle że mój nigdy się na brzuszku nie kładzie, całe szczęście :)

Do góry