reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

No ja bym wolała chyba zeby to były jajniki bo boje sie narkozy. Co prawda miałam dwa zabiegi ale w znieczuleniu miejscowym. To nie jest ostry ból tylko taki tępy. Cmi mnie tak cały czas i w udzie rwie lekko. No i podobno jak to wyrostek to się rozwija w ciągu 48h i nogi nie da się przyciągnąc do brzucha. A ja mogę i to trwa już 3 tydzień. Jadę na 15 i już z nerwów mam rozwolnienie. Wrrr, jak nie urok to ....

reklama
No ja bym wolała chyba zeby to były jajniki bo boje sie narkozy. Co prawda miałam dwa zabiegi ale w znieczuleniu miejscowym. To nie jest ostry ból tylko taki tępy. Cmi mnie tak cały czas i w udzie rwie lekko. No i podobno jak to wyrostek to się rozwija w ciągu 48h i nogi nie da się przyciągnąc do brzucha. A ja mogę i to trwa już 3 tydzień. Jadę na 15 i już z nerwów mam rozwolnienie. Wrrr, jak nie urok to ....

ja te tą torbiel miałam usuwaną laparoskopowo pod narkozą....

agast swietne podobaja mi sie, a ten twoj mąż niedobry no, w koncu to ty w tych butach bedziesz chodzic ,a nie on hihi
zdec,eee nie znasz sie na modzie :p
emalia ,a moze to bol wątroby ,bo ja taki wlasnie miewam po prawej stronie

Ostatnia edycja:
Emalia ja miałam taki ból brzucha miesiac po cesarce.
Myślałam że coś z blizna sie dzieje,pobiegłam na oddział do swojego gina a ten mi zrobił usg i okazało sie ze miałam atak kolki jelitowej.
Dostałam kroplówke i leki rozkurczowe i po 2 dniach przeszło

Aaaa Kasiajanicka wczoraj pytałas o to krzesło do karmienia-patrzyłas na stronie IKEI czy możesz kupić przez internet?

Hej hej :)
Ja dziś fajnie wyspana po nocce, od ponad tygodnia staram się odzwyczaić Nelcię od nocnego karmienia, jak się budzi dostaje herbatkę i zasypia, wczoraj się nie obudziła standardowo o 3 tylko o 4:45 więc już jest lepiej, ciekawe czy to jednorazowy wyskok czy się tak może powoli nam to normuje. No i śpi już dłużej rankiem, nie mam pobudki o 5:30 ufff.
Za to mnie od kilku dni coś rozkłada, mam mega chrypkę a dziś to prawie już nie mam głosu, oj oby to przeszło bo w poniedziałek do pracy i ja muszę móc mówić!
Gosiagro - pytałaś jak zamierzam te wolne dni wykorzystać, nie mam szczególnego planu, chyba za krótko przed świętami byłam w pracy aby teraz odczuć to jako dodatkowe wolne.

No i miałam popisać ale Nelcia mi nie da.. nie podoba jej się, ze się zajmuję czymś poza nią..
Hehe za 1,5 roku nasze dzieci będą nagminnie wolały, że mamy wyłączyć komputer :) A potem na BB założą swoje wątki :p
Jak mi się uda wrócę do Was później!

reklama
Do góry