reklama
Magda M - super, ze już lepiej:-)
Lencja - dwieście dni poważny wiek;-):-)
eagle - sto lat dla synka! Z tego co przeczytałam na fb Piotrus już w domu
koriander - halooooo?
Klementinka coś się nie odzywa, może wraca do domu?
pewnie zagruzowana w swoim mieszkaniu
Lencja - dwieście dni poważny wiek;-):-)
eagle - sto lat dla synka! Z tego co przeczytałam na fb Piotrus już w domu
koriander - halooooo?
Klementinka coś się nie odzywa, może wraca do domu?
No wlaśnie- GDZIE JEST LENA????
pewnie zagruzowana w swoim mieszkaniu
Dziewczyny nie nadrobię Was teraz bo nie mam siły czytać :-) młody od rana dał mi taki wycisk że ach i och.
Czytałyście to : Kryzys ósmego miesiąca - BabyBoom
http://www.benc.pl/grupy/forum/146/watek/243134/kryzys_8_miesiaca/
Wpierw były kolki, potem ząbkowanie a teraz będziemy zwalać każde marudzenie na kryzys ósmego miesiąca :-) :-) a to już tuż tuż :-)
Czytałyście to : Kryzys ósmego miesiąca - BabyBoom
http://www.benc.pl/grupy/forum/146/watek/243134/kryzys_8_miesiaca/
Wpierw były kolki, potem ząbkowanie a teraz będziemy zwalać każde marudzenie na kryzys ósmego miesiąca :-) :-) a to już tuż tuż :-)
Ola_fasola
Moderatorka
yoshe i skorpioniczka tez sie nie odzywaja, skorpioniczka to juz długo nic nie pisała.
nadika
Fanka BB :)
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA PÓŁROCZNIAKÓW FILIPKA i TOMASZKA!!!
Liza
Hej
a u nas znów marudzenie.... chyba małemu dzis sie przebije ta druga jedynka bo juz wysiadam .... dziąsełko w tym miejscu juz wypukłe jest i zabek prawie na wierzchu...
tak myslalam ze jak zacznie zabkowac to jeden po drugim bedzie szedl...
A tak to daniel ma katar i jakos próbuje odizolowywac go od malego by go nie zarazil;] heh
buziaki kochane czerwcóweczki:* :-)
a u nas znów marudzenie.... chyba małemu dzis sie przebije ta druga jedynka bo juz wysiadam .... dziąsełko w tym miejscu juz wypukłe jest i zabek prawie na wierzchu...
tak myslalam ze jak zacznie zabkowac to jeden po drugim bedzie szedl...
A tak to daniel ma katar i jakos próbuje odizolowywac go od malego by go nie zarazil;] heh
buziaki kochane czerwcóweczki:* :-)
reklama
magdalena79
no i pierwszy dzień w pracy minął:-) było ciężko bo nie było części załogi i siedziałam tylko z jedną dziewczyną. Kilka rzeczy musiałam sobie odświeżyć ale szybko i dość sprawnie nadrobiłam straty;-) za to cycki to takie twarde mi się zrobiły a nie miałam za bardzo kiedy iśc odciągać, raz poszłam spróbować, to więcej się omordowałam niz to było warte, rękami do kranu musiało to niexle wyglądać, no ale laktatora to nie ma sensu kupować bo jak nie zadziała to pieniądze stracone...
A jak wróciłam do domu to michałek takie uśmiechy do mamy walił kochany:-), tak go wycałowałam że ach! a jak sie przyssał do cyca to od razu poczułam ulgę...
babcia spisała się na medal, choc powiedziała że nie była w stanie nic zrobić w domu przy małym ale to pewnie kwestia wprawy.
ciekawe jak poszło KPI i Avenie
I powiem jeszcze że choc zmęczona to jestem zadowolona z powrotu do pracy, przynajmniej mozna z kimś pogadac, oderwać się od codziennych obowiazków...
a teraz zmykam schrupać tego małego mojego smyka i trzeba coś na jutro ugotowac
dzięki zxa kciukasy
A jak wróciłam do domu to michałek takie uśmiechy do mamy walił kochany:-), tak go wycałowałam że ach! a jak sie przyssał do cyca to od razu poczułam ulgę...
babcia spisała się na medal, choc powiedziała że nie była w stanie nic zrobić w domu przy małym ale to pewnie kwestia wprawy.
ciekawe jak poszło KPI i Avenie
I powiem jeszcze że choc zmęczona to jestem zadowolona z powrotu do pracy, przynajmniej mozna z kimś pogadac, oderwać się od codziennych obowiazków...
a teraz zmykam schrupać tego małego mojego smyka i trzeba coś na jutro ugotowac
dzięki zxa kciukasy