ja tez się witam
dopiero teraz, rano na szybko udało mi się troche poczytać ale później dzwoniłam po mamę i wybrałam sie do przychodni z Asią, bo od wczoraj popołudnia narzekała że ja gardło boli, do tego temperatura a w nocy zaczęła jeszcze do tego kaszleć
tak więc lekarz juz dziś zaliczony, na szczęście to coś lekkiego wirusowego, obyło się bez antybiotyku, ech...z tymi dziećmi....czemu tak muszą chorować
a w temacie jak u
kajdusi? ciekawe czy Piotruś wyszedł już ze szpitala i jak reszta familii i one z Małgosią mam nadzieję ze się jakoś trzymają
MagdaM też miałam pytać jak u Was? cieszę się że lepiej
kasiuj. dobrze że u Was lepiej i takie dobre wieści po wizycie
zdec oj to z Natalci niezła aparatka rośnie jak juz tak mamusię sobie ustawiła
:-)
lena ja także pięknie dziękuję za kartke świąteczną
ewus dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku, a w nowym roku spełnienia wszystkich planów....może jednak zabalujemy wszystkie na jakimś weselu, co?
avena u nas tak samo, rok 2009 był o niebo lepszy niż ten ( poza pojawieniem się Tomusia oczywiście ) mam nadzieję że przyszły będzie podobny jak 2009 lub 2008 co najmniej
oooo i widze że suwaczek jednak jest, powodzenia będziemy motywowac gdyby co i miłej pracy
ewelinka też czytałam o tych bliźniakach, trzeba mieś szczęście
a jak Twoje dziewczyny zdrowe, bo chyba niedawno pisałaś że coś Zosię bierze
BButterfly piękna waga
ja też muszę zrobić selekcję ciuszkow bo znow co niektóre są małe, a mój podobnie ćwiczy nózki i te jego podskoki - mocno trzeba go trzymać bo tak szaleje że az ciężko go utrzymać
anecznik oj kochana a ty z tym obżarstwem to szalejesz
ja tez słodyczy sobie nie odmawiam, dobrze że nie musze
magdalena79 oczywiście kciuki zaciśnięte, daj znać jak minęła dnióweczka, mam nadzieje że szybko a Michaś będzie miał dobrą opiekę, babcia mu krzywdy nie zrobi
kpi23 Tobie także kciukasy zaciskamy i miłej pracy zyczę
na-tuska a o co chodziło z Twoim macierzyńskim bo chyba mi umknęło?
Milka26 szybko załatwionego klienta zycze i udanych zakupów
Ola_fasola i jak odezwała sie ta laska? ja podobnie jak dziewczyny mam alergie na "takie" i wszystkie bym wysłała na super wczasy na księżyc z biletem w jedną strone oczywiście
a co do zmarszczek ja mam 29 i póki co ten temat mi obcy, natomiast siostra mojego małża starsza ode mnie o 2 miesiące wygląda jakby była starsza ode mnie o 5-10 lat ( efekt nałogowego chodzenia do solarium)
izia_tcz i jak po szczepieniu a przede wszystkim po ważeniu? rzeczywiście tak dużo przybrał?
hefi super że juz na "swoich śmieciach" i wróciliscie cało i zdrowo
karo85 gratulujemy ząbka, a ten pobyt w spa....zazdroszczę
emalia82 i jak po lekarzu? kurcze mam nadzieje że to nic poważnego i żaden szpital nie będzie potrzebny...daj znać jak wrócisz
agast22 najważniejsze żeby Tobie się podobały, w końcu to ty będziesz w nich chodzić
Lencja zdrówka i odzyskania głosu
dobre z tymi watkami naszych maluchów
nadika u nas podobnie, maluchy coraz bardziej wymagające
a mój łobuz dziś skończył pół roczku...ech jak to zleciało
u Asi jak miała 6 miesięcy i 2 dni pojawił się pierwszy ząbek a dwa dni później kolejny zobaczymy jak będzie z tym moim łobuziakiem...:-)
Filipku Tobie także wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pół roczku:-)
edit: a miałam sie pytac jeszcze co z Agi78 ( ale dojrzeałam że pisze w innym temacie więc nie zaginęła) i co z lenką bo chyba od świąt to się nie odezwała?