reklama
moje postanowienie noworoczne to : przejsc na diete DUKANA
Przejść tylko?? Czy jeszcze w niej wytrwać
magdalena79
Fanka BB :)
witajcie kochane, wiem że bardzo mało się tu udzielam, prawie że wogóle, czasem z ciekawości kuknę zobaczyć co u was, ale z reguły nic nie pisze bo przyznam szczerze że nie potrafie pogodzić prowadzenia domu z ciągłym siedzeniem przy kompie, mam nadzieje że nie macie mi tego za złe:-) a dziś napisałam bo jestem bardzo rozemocjonowana, jutro powrót do pracy i nie moge sobie miejsca znaleźć, trochę się boje jak to będzie, jak sobie michaś poradzi bez cyca, jak ja wytrzymam w pracy, trzeba będzie odciągać mleko a nawet laktatora nie mam, brzucha też jeszcze nie zrzuciłam, troche mnie to przeraża... tak ten czas szybko przeleciał ech ale marudzę
trzymajcie kciuki proszę
a ja od siebie życzę powrotu do zdrowia wszystkim chorutkim i szampańskiej imprezy sylwestrowej:-)
trzymajcie kciuki proszę
a ja od siebie życzę powrotu do zdrowia wszystkim chorutkim i szampańskiej imprezy sylwestrowej:-)
Ostatnia edycja:
Oj współczuje Ci tej gry, kto jej ją kupił?? Niech teraz gra z obdarowującym :-)
Święty Mikołaj ale on wróci za rok
babcia z dziadkiem wpadli na ten pomysł i męczy moją mamę tez ale do południa
Przejść tylko?? Czy jeszcze w niej wytrwać
no wytrwac i osiagnac swoj cel ,oraz obronic tytul kosmetyczki :-):-):-)
witajcie
cos czasu znalesc nie moge zeby poodpisywac choc zagladam i czytam ale za kazdym razem ktos mi przerywa grrr... teraz moje dwa leniuchy spia to troszke napisze. Od 2 dni zuzie coraz bardziej dziaselka mecza wczorajsza noc masakra co chwila pobudka i szukanie czegos co do buzi mozna wlozyc-znajdowalam ja w takich pozycjach ze az sie dziwilam jak ona to zrobila? wczoraj wybralam sie na wyprzedaze do next'a -szlam z nadzija obkupiena zuzi na przyszla zime a tam niespodzianka ciuszki wiosenno-letnie, jedynie dla noworodkow sporo zimowek-a do czego mi one, no ale nic przynajmniej skompletowalam jej garderobe na wiosne i lato teraz tylko bodziaki i spichy
widze ze nocniczek temat przewodni hehe-my juz takowy mamy(dostalismy na nowe mieszkanie jak sie przprowadzalismy bylam wtedy w 3 miesiacu ciazy) ale poczekam jeszcze z jego uzyciem az zuza bedzie siedziec-narazie za badzo sie chwieje i jak to ktoras napislam jeszcze sie obali z zawartoscia ;-)
co do postanowien noworocznych to takowych nie mam -nigdy mi nie wychodza
dziecie krzyczy
papa
cos czasu znalesc nie moge zeby poodpisywac choc zagladam i czytam ale za kazdym razem ktos mi przerywa grrr... teraz moje dwa leniuchy spia to troszke napisze. Od 2 dni zuzie coraz bardziej dziaselka mecza wczorajsza noc masakra co chwila pobudka i szukanie czegos co do buzi mozna wlozyc-znajdowalam ja w takich pozycjach ze az sie dziwilam jak ona to zrobila? wczoraj wybralam sie na wyprzedaze do next'a -szlam z nadzija obkupiena zuzi na przyszla zime a tam niespodzianka ciuszki wiosenno-letnie, jedynie dla noworodkow sporo zimowek-a do czego mi one, no ale nic przynajmniej skompletowalam jej garderobe na wiosne i lato teraz tylko bodziaki i spichy
widze ze nocniczek temat przewodni hehe-my juz takowy mamy(dostalismy na nowe mieszkanie jak sie przprowadzalismy bylam wtedy w 3 miesiacu ciazy) ale poczekam jeszcze z jego uzyciem az zuza bedzie siedziec-narazie za badzo sie chwieje i jak to ktoras napislam jeszcze sie obali z zawartoscia ;-)
co do postanowien noworocznych to takowych nie mam -nigdy mi nie wychodza
dziecie krzyczy
papa
Ostatnia edycja:
kpi23
Fanka BB :)
hej,
dziecię śpi a ja na chwilkę wpadłam prosić o kciuki za jutrzejszy dzień - pierwszy w pracy!
Kajdusia - cieszę się na dobre wieści, obyście szybko byli w domku w komplecie!
Ewus - trzymaj się, i dobrze, że ogrzewanie macie :-)
Ola_fasola - życzę wytrwałości w postanowieniu noworocznym odnośnie Twojego biura podróży
moze i ja takie postanowienie sobie zrobię? bo nie możemy się z przyjaciółką za swoją firmę wziąć...
a lasce wyjazd załatw, w końcu to kasa dla Was, a przy okazji możesz napomknąć, że R. to już Twój na wieki ...
magdalena79 - ja też cieżko godzę dom i forum, a tu jeszcze dojdzie praca ... ja też jutro pierwszy raz, daj znać jak było
dziecię śpi a ja na chwilkę wpadłam prosić o kciuki za jutrzejszy dzień - pierwszy w pracy!
Kajdusia - cieszę się na dobre wieści, obyście szybko byli w domku w komplecie!
Ewus - trzymaj się, i dobrze, że ogrzewanie macie :-)
Ola_fasola - życzę wytrwałości w postanowieniu noworocznym odnośnie Twojego biura podróży
moze i ja takie postanowienie sobie zrobię? bo nie możemy się z przyjaciółką za swoją firmę wziąć...
a lasce wyjazd załatw, w końcu to kasa dla Was, a przy okazji możesz napomknąć, że R. to już Twój na wieki ...
magdalena79 - ja też cieżko godzę dom i forum, a tu jeszcze dojdzie praca ... ja też jutro pierwszy raz, daj znać jak było
reklama
ewa i julcia
Zaciekawiona BB
a moje postanowienie to ograniczyć słodycze bo jak tego nie zrobię to niedługo będę wyglądać jak beczka