emalia82
Fanka BB :)
moje postanowienie noworoczne to : przejsc na diete DUKANA
Oby się udało i z obroną tytułu kosmetyczki też :-)
witajcie kochane, wiem że bardzo mało się tu udzielam, prawie że wogóle, czasem z ciekawości kuknę zobaczyć co u was, ale z reguły nic nie pisze bo przyznam szczerze że nie potrafie pogodzić prowadzenia domu z ciągłym siedzeniem przy kompie, mam nadzieje że nie macie mi tego za złe:-) a dziś napisałam bo jestem bardzo rozemocjonowana, jutro powrót do pracy i nie moge sobie miejsca znaleźć, trochę się boje jak to będzie, jak sobie michaś poradzi bez cyca, jak ja wytrzymam w pracy, trzeba będzie odciągać mleko a nawet laktatora nie mam, brzucha też jeszcze nie zrzuciłam, troche mnie to przeraża... tak ten czas szybko przeleciał ech ale marudzę
trzymajcie kciuki proszę
a ja od siebie życzę powrotu do zdrowia wszystkim chorutkim i szampańskiej imprezy sylwestrowej:-)
Fajnie ,że się odezwałaś Madziu. Bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Zobaczysz ,że szybko zleci. A z kim Michaś zostaje?
hej,
dziecię śpi a ja na chwilkę wpadłam prosić o kciuki za jutrzejszy dzień - pierwszy w pracy!
Kajdusia - cieszę się na dobre wieści, obyście szybko byli w domku w komplecie!
Ewus - trzymaj się, i dobrze, że ogrzewanie macie :-)
Ola_fasola - życzę wytrwałości w postanowieniu noworocznym odnośnie Twojego biura podróży
moze i ja takie postanowienie sobie zrobię? bo nie możemy się z przyjaciółką za swoją firmę wziąć...
a lasce wyjazd załatw, w końcu to kasa dla Was, a przy okazji możesz napomknąć, że R. to już Twój na wieki ...
magdalena79 - ja też cieżko godzę dom i forum, a tu jeszcze dojdzie praca ... ja też jutro pierwszy raz, daj znać jak było
Kochana za Cibie też jutro mocno trzymam kciuki. Ja nie wiem czy bym sobie poradziła ( psychicznie) bo musiałabym małego z kimś obcym zostawic. Dlatego puki co , cieszę się ,ze jestem w domu.
a moje postanowienie to ograniczyć słodycze bo jak tego nie zrobię to niedługo będę wyglądać jak beczka
Oj ja też muszę dac sobie na wstrzymanie ze słodyczami. Ale z drugiej strony żałowac sobie wszystkiego> Trochę radości od życia nam się należy