Witajcie, strałam się naprawdę poczytać cały ubiegły tydzień ale nie dałam rady... już sie chwaliłam że mamy kropeczki zabkowe i jestem z tego powodu mega szczęśliwa
Małego ważylismy wczoraj na zwykłej wadze i waży 8,8kg
czyli prawie potroił swoją wagę urodzeniową -mierzy 75cm
segregowałam wczoraj ciuszki do odłożenia i wpadła mi w ręce czapeczka w której przywieźlismy go ze szpitala... jaka maleńka... teraz to chyba bym mu na ręke ją załozyła...ależ te nasze maluchy rosną !
Ksiulka, Nadika - dołączam do grona pragnacych przytyć... tyle że ja już jem wszystko i nadal waga nie rusza w górę :/
Anik79- gratuluję
koniczynka- ja tez jak anecznik, pozwalam ile chce, nie siedzi jeszcze super twardo ale lekko podparty z boków bawi się sam, a jak leży to tylko płacz
Kasiulka- ślicznotka z Hani
koriander- zyczę żeby się spełniło wszystko co sobie zaplanowałaś
Milka, Kasia- u nas też kosz potrzebny na zabawki :/ znalazłam dzisiaj coś takiego na allegro, fajna dekoracja do pokoju tylko kurcze trochę ten największy za mały ...choć pewnie po wypłacie kupię ten komplet
3 XXX KOSZ WIKLINOWY SKRZYNIA WIKLINA KOSZE MISIE (1377241767) - Aukcje internetowe Allegro
Emalia- super zakupki, też mamy ten 5-pak bodów ale w tesco była promocja i zapłaciłam za niego jak się nie myle 39zł
tyle że juz przyjarałam żelazkiem te dinusie :/ świetne zdjęcia, król na tronie -super
katarzyna- filip też super na tronie się prezentuje
kajdusia- zdrówka dla dzieci!
Ola_fasola- tobie też życzę spełnienia zakładanych planów, a ta laskę to bym extra oskubała z kasy, tak żeby więcej nie przyszła hihi -oczywiście żart
Ewus- zdrówka dla Was
Ewelinka- też słyszałam o tych bliżniakach po innych ojcach- ciekawy przypadek
WSZYSTKIM CHORYM DUUUUŻO ZDRÓWKA!
...planuję już czytać na bieżąco bo do nadrabiania nie mam czasu :/
aaaa... może mi ktoś powiedzieć jak dodać zdjęcia na facebook-czerwcówki?