reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Pozdrawiamy!
Ślicznie siedzi Jagódka
Agentka_RR
Zaangażowana w BB
Agast, gratulacje dla Jagódki
W temacie poduszek - mnie lekarz mówił, że do drugiego roku życia włącznie maluszek nie powinien spać na poduszce.
W temacie poduszek - mnie lekarz mówił, że do drugiego roku życia włącznie maluszek nie powinien spać na poduszce.
emalia82
Pozdrawiamy!
Ślicznie Jagoda siedzi i gratulujemy raczkowania.
Agi- jak tam dzisiaj, przemówiłaś?
Ewela- no faktycznie okazja. A czarownice chyba już odleciały do ciepłych krajów
Gosia- kiedy będzie coś wiadomo z tym kredytem? Już mnie kciuki bolą od zaciskania
Kasiek- patent z kupką zajeb...normalnie szok jakie te maluchy są cwane A Damiś uroczy
Co do poduszki to mój śpi od początku na takim plaskaczu z kompletu. Prawie jak by jej nie było. A w wózku śpi bez.
Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych jubilatów ALANKA, DAMIANKA JULIANKA I MILENKI
miłego dzionka
mama kubulki
kasiek agast super sa Wasze skarby, moj Kubuś jeszcze tak nie siedzi, kiwa sie i przewraca, ale jak sie go troszke podtrzyma to swietnie daje sobie rade
katarzynajanicka biedna ;( tez tak miewam czasami
rety! dzieci czerwcowe juz raczkuja!!!!!!!!!! szok
Kubuś poki co kreci sie wokół własnej osi, albo podnosi raczki i nózkii wyglada jakby pływał na brzuszku, czekam z niecierpliwoscia, az zegnie kolanka i zacznie raczkowac
mialam nieporozumienie z tymi kalendarzami , ktore zamawialismy przez internet, w momencie wysyłania stracilam polaczenie i nie wiedzialam, czy dotarł do nich projekt,zadzwonilam, pan z obsługi powiedzial, ze nie i zeby wysłac jeszcze raz, wiec tak zrobilam, a dzisiaj dostalam maila, zeby zrobic przelew i oba projekty zrealizowane!!!! zadzwonilam i juz to wyjasniłam, heheh bysmy mieli 6 kalendarzy zamiast 3
Sto lat dla kochanych szkrabów Milenki, Damianka, Alanka i Julka
dzis postanowilam wziac sie wreszcie za przygotowania do świat, upieke pierniczki
milego dnia
katarzynajanicka biedna ;( tez tak miewam czasami
rety! dzieci czerwcowe juz raczkuja!!!!!!!!!! szok
Kubuś poki co kreci sie wokół własnej osi, albo podnosi raczki i nózkii wyglada jakby pływał na brzuszku, czekam z niecierpliwoscia, az zegnie kolanka i zacznie raczkowac
mialam nieporozumienie z tymi kalendarzami , ktore zamawialismy przez internet, w momencie wysyłania stracilam polaczenie i nie wiedzialam, czy dotarł do nich projekt,zadzwonilam, pan z obsługi powiedzial, ze nie i zeby wysłac jeszcze raz, wiec tak zrobilam, a dzisiaj dostalam maila, zeby zrobic przelew i oba projekty zrealizowane!!!! zadzwonilam i juz to wyjasniłam, heheh bysmy mieli 6 kalendarzy zamiast 3
Sto lat dla kochanych szkrabów Milenki, Damianka, Alanka i Julka
dzis postanowilam wziac sie wreszcie za przygotowania do świat, upieke pierniczki
milego dnia
ewelinka307
A ja noc nie przespana mała chyba się troszke podziębiła i flegma jej się zbierała w gardle i co chwile się budziła
agast-już raczkujemoja troche dupke dzwiga ale chyba ma za ciężką ślicznie siedzi Jagoda
kasiek-ale się uśmiałam niezły patent na serio
Co do storczyków to mam ich pewnie ze 20i prawie się nimi nie zajmuje podleje jak mi się przypomni tak raz na tydzień i jak przekwitnie ucinam tylko to co uschnie i kwitną jak szalone
a to te co zakwitły mi teraz na święta i na końcu najpiękniejszy zosiowy storczyk
agast-już raczkujemoja troche dupke dzwiga ale chyba ma za ciężką ślicznie siedzi Jagoda
kasiek-ale się uśmiałam niezły patent na serio
Co do storczyków to mam ich pewnie ze 20i prawie się nimi nie zajmuje podleje jak mi się przypomni tak raz na tydzień i jak przekwitnie ucinam tylko to co uschnie i kwitną jak szalone
a to te co zakwitły mi teraz na święta i na końcu najpiękniejszy zosiowy storczyk
Załączniki
nadika
ewelinka piękna kolekcja storczyków - tylko pozazdrościć!! widocznie masz sprzyjający im klimat w domu, pewnie duża wilgotność powietrza
a jaka jest odmiana tego żółtego??
a jaka jest odmiana tego żółtego??
reklama
zdec ale ja sie o podusie nie pytalam
a co do poduszek to my jeszcze poczekamy
witajcie..
hehe widze garnuszek na klocuszek stal sie hitem
agast -wow wow juz raczuje - wielkie gratki. w takim tempie to zacznie chodzic zanim sie obrocisz.
mykam bo zuzia ma klocuszek i trzeba zmienic
a co do poduszek to my jeszcze poczekamy
witajcie..
hehe widze garnuszek na klocuszek stal sie hitem
agast -wow wow juz raczuje - wielkie gratki. w takim tempie to zacznie chodzic zanim sie obrocisz.
mykam bo zuzia ma klocuszek i trzeba zmienic
Ostatnia edycja: