Witajcie,
iiwka z małą zostaje moja mama, właśnie poszła na pociąg, bo starego jeszcze nie ma.
agast ślicznie siedzi Jagódka A jaka ona słodziutka:-)
mama kubulki mojej do raczkowania to jeszcze hohohoho, cała droga mleczna. Nawet nie chce jej się obracać wokół włanej osi, a przewracać się na brzuch to tylko jak już ktoś na boczek trochę pomoże. Za to pływanie na brzuszku doskonale znam, szczególnie jak się denerwuje
liliti o 3 to się nie liczy Bo wy jeszcze spać nie poszłyście;-);-)
ewelinka przepiękne storczyki;-) Ale masz rękę:-) Moich dzikusów bez kwiatów wam nie pokażę
magdziak - jak zwykle coś nakręciłam Nie przyzwyczailiście się jeszcze do tego?
lena - dobrze że cisza, bo udało mi się wszystko doczytać
Dobra uciekam do nauki, bo nigdy się za nią nie wezmę. A póki dziecko śpi to mam chwilę;-)
Będę wieczorkiem;-)
iiwka z małą zostaje moja mama, właśnie poszła na pociąg, bo starego jeszcze nie ma.
agast ślicznie siedzi Jagódka A jaka ona słodziutka:-)
mama kubulki mojej do raczkowania to jeszcze hohohoho, cała droga mleczna. Nawet nie chce jej się obracać wokół włanej osi, a przewracać się na brzuch to tylko jak już ktoś na boczek trochę pomoże. Za to pływanie na brzuszku doskonale znam, szczególnie jak się denerwuje
liliti o 3 to się nie liczy Bo wy jeszcze spać nie poszłyście;-);-)
ewelinka przepiękne storczyki;-) Ale masz rękę:-) Moich dzikusów bez kwiatów wam nie pokażę
magdziak - jak zwykle coś nakręciłam Nie przyzwyczailiście się jeszcze do tego?
lena - dobrze że cisza, bo udało mi się wszystko doczytać
Dobra uciekam do nauki, bo nigdy się za nią nie wezmę. A póki dziecko śpi to mam chwilę;-)
Będę wieczorkiem;-)