reklama
Witam :-)
Troche poczytałam co tam u was , bo u nas jakaś tragedia od trzech dni Kacperek ma ciężkie spanie w dzień a w nocy jest jakaś masakra a już było tak ładnie, chyba skok przechodzimy a do tego Kacperek znowu załapał katar i sie biedaczek męczy w nocy.
Hefi - przykro mi z powodu pracy wiem jak to jest jak się poświęcasz i robisz wszystko żeby było ok a ktoś potem ci mówi że cie zwalnia, ja zostałam zwolniona na początku ciąży
Madziu a może ząbki idą ale dlaczego w ciąży zostałaś zwolniona, przecież byłaś chroniona
A prospos spania, czy wy śpicie z waszymi dziećmi?
kiedyś ją częściej braliśmy do łóżka naszego, ale odkąd umie zasypiać we własnym łóżeczku to w zasadzie tego już nie robimy
muszę się pochwalić że Milenka już ślicznie sama zasypia;-) byliśmi konsekwentni i po tygodniu płaczy teraz jest odkładana do łóżeczka i zasypia w chwilę. Zadnego noszenia, bujania i wogóle nic nie potrzeba. Owszem ten tydzień to była walka- wyła czasem po 40 min mimo iż odkładałam ją prawie zaśniętą do łóżeczka. Jak tylko dotkęła podłoż- oczy otwarte i w ryk. Ale my ostro nie podnosiliśmy, tylko głaskałam ją i szeptałam do uszka. Teraz już nawet to nie potrzebne. Buziaczek i lulu;-) zarówno w dzień jak i na na noc;-) jestem z siebie dumna.;-)
widzę, że stosowałaś ta samą metodę co ja, super, że się udało
dziś mam dzien tylko dla synka: teraz sie opierdzielamy w domku, czytam mu Tuwima i Brzechwę, wygłupiamy sie i gadamy w naszym języku (sąsiedzi zaraz karetkę z domu wariatów wezwą ze względu na odgłosy), potem spacer i zakupy: chcę kupić garnek do gotowania dla Filusia, rozejrzę się za śliniaczkami z ceraty i ogólnie akcesoriami karmieniowymi po spacerze dalej będziemy się obijali, aż o 19 wróci tatuś i będzie kapiel synusia
to miłego dnia z synkiem
Madziu a może ząbki idą ale dlaczego w ciąży zostałaś zwolniona, przecież byłaś chroniona
dała mi umowe na zastepstwo za dziewczyne która poszła na miacierzyńskie, a jak jej powiedziałam ze jestem w ciaży to dogadała się z tamtą panienką ona niby wróciła do pracy ( była raptownie 1 dzień , dla formalnosci , a potem przez miesiac szefowa podpisywała za nia liste obecnosci ze niby chodzi do pracy) a moja umowa automatycznie została rozwiazana.
Agentka_RR
Zaangażowana w BB
Zdec - nasz tygrysek śpi w swoim łóżeczku od dawna (co nie oznacza, że łatwo zasypiał). Najpierw łóżeczko stało u nas w sypialni, a potem (jak miał 7 tygodni), przenieśliśmy go do jego pokoju. Co najlepsze, bardzo mu się to spodobało - wpatrywał się wniebowzięty w naklejki na ścianach. Najpierw bałam się, że nie usłyszę gdyby zapłakał w nocy, ale nic takiego nie miało miejsca - nie ma jak instynkt macierzyński, który budził mnie już przy cichym kwękaniu.
ewelinka307
Fanka BB :)
Zośka śpi w nocy w swoim łóżeczku konsekwentnie po karmieniu odkładam ją do łózeczkapowiedziałam sobie że nie popełnie tego błedu co z Marysią bo Marysia spała z nami od małego i nadal śpiciężko ją odzwyczaić
Ania ch-współczuje wyobrażam sobie ile nerw musisz się najeść ale nie martw się zawczasu będzie wszystko dobrze
zdec-a wczoraj o tobie myślałam że długo się nie odzywasz no i prosze zciągnełam cię myślami:-)
hefi-to nieciekawie z tą pracą
Ania ch-współczuje wyobrażam sobie ile nerw musisz się najeść ale nie martw się zawczasu będzie wszystko dobrze
zdec-a wczoraj o tobie myślałam że długo się nie odzywasz no i prosze zciągnełam cię myślami:-)
hefi-to nieciekawie z tą pracą
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, które otrzymały paczki z HIPPa - w środku macie kupon do rossmanna, gdzie możecie iść odebrać za symbolicznego grosza jeszcze jeden kartonik - ja dzisiaj byłam, w srodku obiadek i soczek :-)
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Hej.
Kasia a gdzie można złożyć zamówienie na paczkę z Hippa???
Ja składałam z Bebiko ale nic nie dostałam(przy Kacperku przyszła mi paczka)
Ja ją dostałam ponieważ wypełniłam ankietę w szpitalu (wtedy jak dostałam 2 paczki) - Ty też w szpitalu takie dostałaś?