Ja znowu w zaleglosciach,juz tak pozno,ze nie bede nadrabiac. Ide do lozka,bo jeszcze musze poczytac. Dostalam dzis w koncu po poltorej miesiacu czekania 'jezyk niemowlat' i 'j.dwulatka'. Mam nadzieje,ze zadna z Was nie nadziala sie na tego oszusta na allegro 'cezar zespol' czy cos takiego... nie przyslal ksiazek,ani kasy nie oddal,ani mi,ani mojej siostrze... jeszcze beznadziejne maile pisze. Po komentach widze,ze nie bylysmy jedyne...
Zamowilysmy u innego sprzedawcy w miniony pon. i dzis przyszly.. troche dlugo tez,ale sa...
Dola mam ponownie z powodu serduszka filipa. nie wiem czy wam pisalam,ale 22pazdziernika jedziemy na konsulatacje do Centrum Zdr. Dziecka... tak sobie mysle,ze moja kardiolog, uwaza chyba,ze cos trzeba z tym robic, tylko nie powiedziala mi tego, bo ona zawszer ozmawia tak zeby czlowiekowi dac nadzieje,i nie pozbawiac jej... Naprawde super kobieta. I jest mi tak cholernie przykro... Jak sobie wyobraze mojego maleniekiego Filipka podczas operacji, podlaczonego do sztucznego serca, to nie moge przestac plakac. Dzis caly dzien chodze i wyje po katach. Zaczyna sie stres przediwzytowy ;(Znowumam schiza i co chwile patrze czy oddycha... kurde,oszaleje chyba ;(
i jeszcze zastanaiwam sie nad szczepionka na pneumokoki...szczepiłyscie? My mam refundowana,ale sie zastanawiam jak to z tym jest, czy nie przechoruje mi pozniej... ??
ale sie wyzalilam... ;( przepraszam... dobranoc