ewelinka307
Fanka BB :)
kasiulka-to musze się wybrać i ja do rossmana mam nadzieje że będą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maja ostatnio jadła marcheweczke i bardzo, ale to bardzo jej smakowala, tak słodko otwierala pyszczaka
dziś ruszamy z jabłuszkiem
My przedwczoraj i wczoraj daliśmy jabłuszko z bananem, jako że dzień wcześniej próbowałam dać kaszkę z bananem i mała zachwycona wcina że hej i codziennie pije herbatkę jabłko z melisą i powiem wam, że od 3 dni kupki są codziennie tak między 14 a 16 i nie ma męczenia, gimnastykowania tylko robi sama Dzisiaj dałam jej jabłuszko bo mam kilka słoiczków jabłuszka a tylko jeden miałam z bananem (trzeba będzie się zaopatrzyć w większą ilość ). Teraz od tych 2 dni daje jej tak ok południa owocek a wieczorkiem kaszkę i dopycha butlą.
Jeszcze nie zakumała żeby połykać tylko próbuje ssać łyżeczkę, dopiero po jakimś czasie czasami jej się uda ładnie zjadać
Edit: wiem że mówiłam że poczekam aż skończy 4 miesiące ale jakoś się powstrzymać nie mogłam
witaj w KlubieA ja spać nie mogę po wczorajszych wiadomościach... Po macierzyńskim i urlopie wypoczynkowym nie mam gdzie wracać do pracy... I od początku roku koniecznie muszę mieć prace bo kredyt mieszkaniowy na głowie i masa innych wydatków. Normalnie w szoku byłam jak szefowa do mnie zadzwoniła. Ale tak to bywa jak są układy i układziki ehhh...