reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lencja- super, ze z Nelcią ok:tak:, jeszcze niech to ciśnienie się uspokoi, chociaż w takich warunkach szpitalnych to się nie dziwie ze skacze:szok::szok:
nadika- myślę, że ta wydzielina to po badaniu:tak:, ja miałam taka brązową 2 dni po badaniu i się uspokoiło, ważne ze nie jest to świeża krew
koriander - umajone życie Mai:-D:-D:-D:-D:cool::cool::cool:
a co do termometru to ja mam taki Termometr cyfrowy, ET 100 A, Albert do ucha - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
ewela - ja wolałam zrobić ten GBS, po co niepotrzebnie noworodka faszerować antybiotykiem

Ja o termomometrze jeszcze nie myślę - mam zwykły rtęciowy i elektroniczny, a w razie czego to M. pojedzie do apteki w środku nocy nawet.

Oj widzę, ze weekend był bardzo owocny w pieszczoty ;-)My taki prawdziwy sex przekładamy cały czas z obawy, że po sexie mogę od razu urodzić ,a ja jeszcze cały czas w pracy mam coś pilnego do załatwienia i M. zawalony zleceniami. Pozwalamy sobie na pieszczoty, a najbliższy sex zaplanowaliśmy na zbliżający sie weekend. :tak:Ciekawe co z tego wyjdzie.

Do podmywania po porodzie zakupiłam Tantum rosa - chociaż jakiegoś zbawiennego działania nie odkryłam po pierwszym porodzie.

Karo - może więc spotkamy się na Karowej...ja jadę w czwartek do szpitala żeby dowiedzieć się co postanowili w mojej sprawie...Kiedy poród i co i jak????A jaki lekarz sie Tobą zajmuje na Karowej????

No może, może...;-) ja mam w piątek cotygodniowe ktg na Karowej;-) poród 21 czerwca w poniedziałek. (o ile nie spadnę z grafiku) A zajmuje się mną dr. Monika Grymowicz- wspaniała ginką.

Koriander- my mamy termometr elektroniczny do uszu, ale z czoła też podaje dobry wynik (kupiony ze 3 lata temu w Niemczech), sprawdza się super, temperaturę podaje dokładną nawet z powietrza, albo sciany, no i wynik po sekundzie :-)
ewela- mi położna w szpitalu mówiła, że jedna dziewczyna nie miała tego GBS, zrobili jej, akcja porodowa była szybka, szybko też wyszła ze szpitala, a dopiero później przyszły wyniki i wyszło, że ma tego paciorkowca, szukali ją później, na szczęście mieli nr telefonu..., lepiej chyba sobie zaoszczędzić takich atrakcji...

No to rzeczywiscie lepiej zrobic i miec pewnosc,ze wsio jest ok :)

A u mnie na suwaczku fajnie dzis pisze :
1 miesiac
1 tydzien
1dzien

:-)

Ja myślę o zakupie termometru na tej aukcji TERMOMETR AQUA THERM NA PODCZERWIEŃ NOWOŚĆ 10W1 (1026793680) - Aukcje internetowe Allegro można odebrać w Wawie więc za przesyłkę nie zapłacę.

Do podmywania zakupiłam 2saszetki tantum rosa. Mam nowy spryskiwacz do kwiatków więc w nim rozpuszczę. I niewiem czy oprócz tego powinnam zabrać normalny żel do higieny intymnej? Chyba tak.

Lencja taki pobyt w szpitalu na korytarzu to poprawie tzn spadkowi ciśnienia raczej nie służy. Powiedz im może że stresuje Cię ta sytuacja z leżeniem na korytarzu, może puszczą Cię całkiem do domu, albo przeniosą gdzieś na sale

Dziewczyny dzieki za opinie o termometrze, skoro jestescie zadowolone z dzialania to wychodzi na to ze ten elektroniczny "do ucha" najpraktyczniejszy :tak:
A co do przytulanek to my tam ostro dzialamy ostatnio i nic :dry: Zadnych skurczy po fakcie, no ale niech sobie maz pouzywa przynajmniej :-D po porodzie taka podarta to ja sobie nie wyobrazam seksu w ogole :eek:

Ewa ten spryskiwacz do kwiatow to tez podobno dobry pomysl, podobnie jak wlasnie ta butelka od mineralnej z dziubkiem:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry