reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny dzieki za opinie o termometrze, skoro jestescie zadowolone z dzialania to wychodzi na to ze ten elektroniczny "do ucha" najpraktyczniejszy :tak:
A co do przytulanek to my tam ostro dzialamy ostatnio i nic :dry: Zadnych skurczy po fakcie, no ale niech sobie maz pouzywa przynajmniej :-D po porodzie taka podarta to ja sobie nie wyobrazam seksu w ogole :eek:

Ewa ten spryskiwacz do kwiatow to tez podobno dobry pomysl, podobnie jak wlasnie ta butelka od mineralnej z dziubkiem:tak:
bO RTĘCIOWYCH JUŻ NIE PRODUKUJĄ i wycofują z aptek;)Takie zarządzenie z Uni;)

reklama
Lena ja też mam Emolium, moja siostra używa i jest bardziej zadowolona niż jak miała Oliatum.

Piszecie która pierwsza się rozpakuje. Ja na suwaczku mam 37tc tak więc skończony, a mój gin cały czas kazał brać mi jeszcze leki. Wizyta na 28 maja i sie zastanawiam czy dotrwam. Chcę dotrwać by jeszcze sie upewnić że wszystko dobrze i mam nadzieje ze jak odstawie leki to od razu urodzę. Marzę sobie o 30 maja, moje urodzinki :)

Ja po ostatnij badaniu miałam lekkie plamienie, tzn taki rzadki śluz z niteczkami krwi, w sumie na bieliźnie się nie pojawiło tylko przy podcieraniu, gin mówił że mógł mi szyjkę naruszyć. Wczoraj już nic nie miałam, a przed chwilą po wizycie w toalecie, malutka ilość takiego brązowego śluzu się pojawiła ale nic mi nie leci. Już sama nie wiem czy się martwić czy nie. Poszperałam trochę na necie i ponoć na tym etapie może takie coś się pojawiać. Czy możliwe że od piątkowego badania mogły mi jeszcze resztki wypłynąć?
Mam wrażenie że po prostu zaczął Ci ładnie odchodzic czop :-D lub jesli juz odszedł to to sa jego resztki
bO RTĘCIOWYCH JUŻ NIE PRODUKUJĄ i wycofują z aptek;)Takie zarządzenie z Uni;)
Lenko a tu Cie zaskoczę, bo rtęciowe zastapili alkoholowymi-zamiast czerwonej rteci jest niebieski kolor alkoholu w kolbce pomiarowej(tak jak w termometrach do kapieli dla dzieci) i mozna takowy termometr kupic w aptece ja zapłaciłam całe 2 zł :-D:tak:

Do podmywania zakupiłam 2saszetki tantum rosa. Mam nowy spryskiwacz do kwiatków więc w nim rozpuszczę. I niewiem czy oprócz tego powinnam zabrać normalny żel do higieny intymnej? Chyba tak.

No to mnie rozwaliłaś całkowicie:-D:-D:-D:-D:-D
Ale w sumie pomysł niezły:-D:-D

Co do termometru to chyba jest to dokładnie ten nad którym ja też się zastanawiam:) No może ewentualnie inny kolorek:p

A to dlatego, juz dawno ich nigdzie nie widzialam ..
A swoja droga "wmuszaja" na sile energooszczedne zarowki wypelnione rtecia:dry: dziwna filozofia w tej Unii

A widzisz bo to o kase chodzi :-D
teraz zwykła zarówa 100v kosztuje u mnie w sklepie juz 4 zł :szok:
a z pewnoscia była bezpieczniejsza jak pekła niz te cudowne energooszczedne które trzeba zbierać w rekawiczkach, wietrzyć pomieszczenie przez kilka godzin a najlepiej to pojechac pokazac sie lekarzowi :eek::rofl2:

No wiecie co psioczycie tu na Unię, a ja właśnie czytam odpowiedź na moje 10 pytanie obronne, które brzmi: Unia Europejska jako przykład integracji:):):):) I jest pięknie napisane jakie są cele EU: ochrona wolności, praw i interersów obywateli:):)

reklama

A widzisz bo to o kase chodzi :-D
teraz zwykła zarówa 100v kosztuje u mnie w sklepie juz 4 zł :szok:
a z pewnoscia była bezpieczniejsza jak pekła niz te cudowne energooszczedne które trzeba zbierać w rekawiczkach, wietrzyć pomieszczenie przez kilka godzin a najlepiej to pojechac pokazac sie lekarzowi :eek::rofl2:
Dokladnie, a mi sie bardzo podobalo swiatlo zwyklych zarowek, a przy tych energooszczednych czlowiek jak trup wyglada :eek: I nie daj boze sie zbija, fakt :szok:
Niby energii mniej zuzywaja a zanieczysczenie srodowiska nieporownywalnie wieksze, bo nie wierze ze wszyscy je dzielnie beda do specjalnych skladow odnosic po zuzyciu :sorry2:

Dzieki za info o tych alkoholowych termometrach, nie wiedzialam ze istnieja :tak: Taki z alkoholem to sie tam na moje moze zbic :-D

Do góry