reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczynki a powiedzcie mi czy Wy czujecie jak nisko ułozone sa w brzuszkach Wasze dzieci? I jak czesto miewają czkawke?
Bo moje jest już tak nisko ze siedzenie sprawia mi ból :baffled: a czkawke to ma po kilkanaście razy dziennie.
ja jutro mam wizyte i cos przeczuwam ze wyladuje w szpitalu, bo mam takie wrazenie że szyjki już nie mam a rozwarcie jest duze :zawstydzona/y:
Własnie pakuje torby do szpitala i kłade sie spowrotem do łózka-kurcze to juz 5 tydz mojego lezenia-ale musiałam na troszke do Was zagladnąc :-D

reklama
Dziewczyny tak piszecie o tych termometrach i te bezdotykowe na podczerwień są super chyba sama sie skusze i właśnie dostałam na skrzynke reklame lidla i od 24 maja będzie taki termometr tam w promocji za 49.99

Ostatnia edycja:
Badaicka moja juz jest tez bardzo nisko, czasami ma czkawke kilka razy dziennie, ale tak podobno cwicza maluchy pluca wiec nic sie nie martw. Czasami to mi czka tak nisko ze normalnie ja miedzy nogami czuje :eek:
Powodzenia na wizycie, moze nie jest tak zle i cie puszcze do domku :tak:

Mam wrażenie że po prostu zaczął Ci ładnie odchodzic czop :-D lub jesli juz odszedł to to sa jego resztki

Lenko a tu Cie zaskoczę, bo rtęciowe zastapili alkoholowymi-zamiast czerwonej rteci jest niebieski kolor alkoholu w kolbce pomiarowej(tak jak w termometrach do kapieli dla dzieci) i mozna takowy termometr kupic w aptece ja zapłaciłam całe 2 zł :-D:tak:

Hehe to teraz oprócz mierzenia mozna jeszcze łyknąć sobie;)
A co do czkwaki to ja nic nie czuję by moja mała miała;)

Moja jeszcze mnie kopie wszędzie gdzie popadnie, raz mam wrażenie jest na górze a raz na dole. Raz kopie w niewymowną, a raz w żebra;) Na prawdę ciężko za nią nadążyć:) A czkawki nie rozróżniam...:(

No moje dziecię jak czka to cały brzuch mi nieraz podskakuje :-D a nieraz jest takie uczucie jakby główka stukał w dół chcąc się wydostać :eek: i wtedy mam wrażenie ze jeszcze chwila i mi wypadnie, razem z pecherzem moczowym bo wtedy to po nim najwiecej obrywam :baffled:
Z Paula tak nie miałam więc to dla mnie nowość ale skoro Koriander twierdzi że to ćwiczenie płuc to się uspokoiłam :tak:

Moj mały jak ma czkawke to az mnie to meczy, bo ona trwa i trwa , biedaczek sie meczy .

A ze w Lidlu taka promocja, moze sie tez skusze, w koncu to 30zł taniej niz na allegro. Zobaczymy jeszcze jakie te termometry wogole sa tam w tym sklepie.

reklama
Uciekam dziewczynki lezakowac dalej, bo małay własnie od 15 min ma czkawke i strasznie wali mnie po pęcherzu :baffled:
Jak bede miała taka mozliwośc to po jutrzejszej wizycie się odezwe.

Do góry