ewelinka307
Fanka BB :)
Kupiłam mleczko nivea zresztą inne kosmetyki tez nivea
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam Emoilum emulsję do kąpieli i po tym można użyć z te samej serii krem ale pielęgniarka mówi, że ta emulsja ma takie właściwości, że nie trzeba juz nic na dziecko ładowaćewelina jakie mleczko kupiłaś?? ja nie wiem na które się zdecydować, napewno nie oliwka, za tłusta.
Ja kupiłam Emoilum emulsję do kąpieli i po tym można użyć z te samej serii krem ale pielęgniarka mówi, że ta emulsja ma takie właściwości, że nie trzeba juz nic na dziecko ładować
No to właśnie zakupie jeszcze krem z tej serii, maść do pupki i tyleja kupiłam oilatum, ale czasem niektóre miejsca dziecko może mieć bardzo wysuszone i lepiej czymś lekko smarować
Dziewczyny przeżywam załamanie....wszystko słysze i widzę jak na dłoni;(
Korowód motorów będzie go żegnał.....
.....Z Tobą odeszły anioły......."