P
paula24211
Gość
paula chyba mnie zmobilizowałaś do spakowania torby, musze tylko wyprać koszule bo niedawno przyszły a resztę dzisiaj spakuję
no moja juz spakowana tylko w godzinie zero wezme jeszcze kosmetyczke hi hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
paula chyba mnie zmobilizowałaś do spakowania torby, musze tylko wyprać koszule bo niedawno przyszły a resztę dzisiaj spakuję
Ciekawe jak ono działa nie wierzę w takie coś.....to są tylko naciągacze pieniędzy.....Jak może zniwelować ból....phiii....znieczulenie czasem nie daje rady a co dopiero kwałaek plastykudziewczyny, moja gin zakupiła sprzęt takowy Babycare TENS - index i strasznie zachwala, mówi że baaaardzo pomaga, właśnie zaeksperymentowała na jednej rodzącej i poszło rewelacyjnie i poleca do wypożyczenia
spotkałyście się z tym już?
Ja jeszcze nie wiem poradzę się w szpitalu....i zobaczę jak moja kokoszka bedzie wyglądać....ale raczej codziennie..dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie gąbek wynika że większość z was jest przeciwna wiec też nie będe się kusiła na wygode, ja bede chciała mojego męża wmanewrować w codzienne kąpiele dziecka niech się czuje potrzebny maleństwu hihi. Tyle że on mówi że się będzie bał nawet trzymać dziecka czy mu nie zrobi krzywdy a co dopiero kąpać.
A wy zamierzacie kąpać dziecko codziennie? czytałam gdzieś artykuł że teraz sie od tego odchodzi, że to dla skóry niedobrze, chociaż ja uważam ze dziecko będzie spokojniejsze jak będzie miało taki codzienny rytuał kąpielowy. Jeszcze się tylko zastanawiam nad tym czy smarować oliwką po kąpieli czy do wody wlewać olejek...
Dokładnie wtedy łatwiej o odparzeniaJa też raczej codziennie, tym bardziej, że będzie cieplejsza pora roku, dziecko może się spocić, lepiej codziennie według mnie.