reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie mamuśki w słoneczną sobotę.....

Zapowiada się piękny dzień...ale z przejściami;(Dzisiaj ostatnie pożegnanie mojego sąsiada..
"...nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych..."

Ja zasuwam otręby z mlekiem ale zaraz muszę iść do sprzątania...mąż w pracy a ja samotnie w domu...

reklama
mialam co parenascie minut skurcz ael w sumie nie mierzylam nawet co chwile , w przerwie zaczełam wstawac zeby pojsc do kibelka a tu jak mnie złapało nagle cos taki ból ze masakra przez głowe przebiegło mi tylko o nie oby to nie było juz teraz:-D:-D:-D:-D

posiedzialam chwilke i bol minął ale ile strachu sie najadłam :tak::tak::tak: ale polozylam sie spac i przeszlo choc długo nie moglam zasnac bo bałam sie zeby nic sie nie zaczelo w nocy :-D:-D:-D:-D

:
:szok::szok::szok::szok:najgorsze, że się nie zna ani dnia ani godziny i jeżeli to pierwszy poród to już całkiem człowiek zdezorientowany co i jak i kiedy:szok::szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok:najgorsze, że się nie zna ani dnia ani godziny i jeżeli to pierwszy poród to już całkiem człowiek zdezorientowany co i jak i kiedy:szok::szok::szok::szok:

masz rację siedziałam na tym lózku trzymalam sie za brzuch i rwało tak w pachwinach zreszta wszedzie ból pleców starszny i pierwsze co do głowy to ze chyba coraz blizej

mój mąż wczoraj do mnie po tym mowi ja ci mowie po niedzieli opojedziemy na porodówke hi hi
a ja do niego jeszcze nie:-D:-D:-D:-D chciałbyś:-):-):-)

Witajcie mamuśki w słoneczną sobotę.....

Zapowiada się piękny dzień...ale z przejściami;(Dzisiaj ostatnie pożegnanie mojego sąsiada..
"...nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych..."

Ja zasuwam otręby z mlekiem ale zaraz muszę iść do sprzątania...mąż w pracy a ja samotnie w domu...
kochana przepraszam ze wczoraj nie odp na gotujących ALE NIE ZAUWAŻYŁAM:(

zdec mi też by szkoda było kasy :) skoro inne babeczki urodziły i dały radę to tez nie muszę się bawić w takie rzeczy, ale doktorka to wypożycza za stówkę więc jakby co to dobrze wiedzieć że ma się na zapleczu taką możliwość
a z drugiej strony tak nie trawię tej babki, że chyba wolę pocierpieć i nie dać jej zarobić ;p
miłego weeku i duuużo świeżego wiejskiego powietrza :)

zdec mi też by szkoda było kasy :) skoro inne babeczki urodziły i dały radę to tez nie muszę się bawić w takie rzeczy, ale doktorka to wypożycza za stówkę więc jakby co to dobrze wiedzieć że ma się na zapleczu taką możliwość
a z drugiej strony tak nie trawię tej babki, że chyba wolę pocierpieć i nie dać jej zarobić ;p
miłego weeku i duuużo świeżego wiejskiego powietrza :)

skoro ona na tym zarabia to oczywiste, ze chwali. Gdyby to było naprawdę takie wspaniałe, to napewno byłoby powszechniejsze i zapewne większość szpitali wyposażyłaby się w to

reklama
Koriander a chlebek robisz z zaczynu czy z mieszanek chlebowych?
wrzucilabys jakis przepis?

ja jeszcze w pizamie i chyba tak mi minie dzisiejszy dzien, nie wyspalam sie bo nie potrafie gleboko zasnac bez meza w domu, ciagle sie budzilam

Kasiek na twoje dolegliwosci pomaga naprzemienny prysznic na nogi od kolan w dol (nie na ciebie cala!), poprawia krazenie
kiedy nogi sa gorace to warto je chlodzic, nawet w misce z woda
sprobuj spac z nogami na jakiejs poduszce, mozesz tez popijac herbate pokrzywowa ale max 2 dziennie
mi te zabiegi troche pomagaja, najbardziej prysznic na nogi

w tv pokazuja super wille na Majorce i tak mi sie lata zachcialo....

Do góry