Kasiek1983
Fanka BB :)
Klementinka, dziękuję za radę co do moich obolałych i opuchniętych nóg! Spróbuję wszystkiego, może w końcu coś pomoże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewela-mam taką samą na stojaku tylko pomarańczową
słoniczka-ja już dwa razy miałam zwolnienie poprawiane mój gin zawsze coś przekręci ale nawet dwa tygodnie opóżnienia nie wpłyneło na wypłate.
czy Wy tez tak macie ze nie chcecie nikogo po porodzie widziec tzn oprocz męża? Ja nie wyobrazam sobie odwiedzin po porodzie w szpitalu chce zeby tylko maż do mnie przyjeżdżał
chyba jestem jakis odwrotowiec hi hi
he he myślałam, że tylko ja jestem inna ja już zapowiedziałam ze min 2 tyg po porodzieczy Wy tez tak macie ze nie chcecie nikogo po porodzie widziec tzn oprocz męża? Ja nie wyobrazam sobie odwiedzin po porodzie w szpitalu chce zeby tylko maż do mnie przyjeżdżał
chyba jestem jakis odwrotowiec hi hi