Witam.
U nas też pogoda nie dopisała,zimno i pochmurno.Tak sobie czytam,że już niektóre z was piorą ubranka i szykują i tak myślę,że ja to dopiero nie wcześniej jak na koniec maja.Wcześniej nie ma sensu,bo bałagan i kurz w całym mieszkaniu.Na szczęście kuchnia już prawie gotowa.Prawie,bo na koniec przyszłego tyg.mają nam montować meble.Teraz robimy przedpokój,bo razem z kuchennymi meblami mają przywieść szafę.A później duży pokój i sypialnia,uff.I jak tu się nie denerwować?
Na szczęście dużo rzeczy już kupiłam,teraz czekam na przesyłki.
ewus-tak sobie myślę,że może ojciec twoich chłopców zaczyna dorastać i widząc twój rosnący brzuszek dociera do niego,że nosisz pod sercem kawałeczek jego samego?Ślicznie razem wyglądacie,może jeszcze się wam ułoży,ale decyzja należy tylko do ciebie.Co do sędzi-to takich lubię,dobrze,że mu nagadał,czasami potrzeba kimś porządnie potrząsnąć,żeby zrozumiał.
sochi-współczuję Ci serdecznie.Niestety nie umiem nic doradzić,bo sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji.Na pewno teraz najważniejsze jesteście WY.
zdec-ja karmiłam Bogusię do 8 miesięcy,bo później wróciłam do pracy i pokarmu miałam coraz mniej.Myślę,że powinno się karmić przynajmniej do 6mieś,bo wtedy zaczynamy już wzbogacać menu dziecka o inne stałe produkty.Decyzja należy tylko do nas.
Upławy też mam cały czas mniej lub bardziej wodnite,al już się przyzwyczaiłam.
kreatorka-ja nie miałam w pierwszej ciąży i teraz też jeszcze nie mam rozstępów,ale tak myślę,że nawet gdyby,to kosmetyka proponuje takie rozwiązania,że nie będzie problemów.Nic się nie martw,pomyślisz jak już będzie po.
paula24211-cieszę się,że sprawa portfela dobrze się zakończyła.Ja zawsze modlę się do św.Antoniego,nigdy mnie nie zawiódł.
neti79-mi nic jeszcze lekarz nie mówił o liczeniu ruchów.Na razie czuję je codziennie więc się nie martwię.
katarzynajanicka-mam nadzieję,że za 3tyg wiadomości będą lepsze
gosiagro-miłego podglądania.
Właśnie dotarły pierwsze zakupy:-):-).