reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się z rana :)

u mnie dziś ranek pochmurny ale słoneczko próbuje się przebić, może jeszcze coś z tego będzie.

Ewuś super że sprawa w sądzie tak się potoczyła. Ojciec Twoich dzieci dość przystojny a z Ciebie śliczna kobietka. Życzę Ci powodzenia i oby każda decyzja jaką podejmiesz była słuszna :-)

zdec nie stresuj się za bardzo, ale lepiej dmuchać na zimne i jeśli nic się nie zmieni to dla spokoju odwiedź lekarza, ale napewno bedzie dobrze :-)

eagle te doły w ciąży często nas dopadają, w moim przypadku na szczęście tak jak szybko przychodzą tak też odchodzą. Trzymaj się i nie przejmuj się tak wszystkim, napewno sobie poradzicie :-)

mi_mi na skurcze łydek biorę magnez. Mi lekarz polecił Magne B6.

Życzę miłego dnia :-D:-D

reklama
witajcie ciężarówki
jestem, żyję, czytam i ...... na tym koniec.
chyba jakiegoś strasznego doła złapałam, albo dopadła mnie depresja przed porodowa, już sama nie wiem, nic mnie nie cieszy, a wręcz wszystko i wszyscy wkurzają, już mam dość. na nic nie mam siły, wszystko mnie boli, spać nie mogę, do tego ta ogromna zgaga. w poniedziałek wybrałam się na zakupy dla juniora, myślałam że może to mi poprawi humor ale na niewiele się to zdało, owszem kupiłam małemu troszkę ciuszków i parę drobiazgów ale i tak nie kupiłam wszystkiego co zaplanowałam bo albo nie takie jak trzeba albo nie było wcale.
zaczęła mnie tez przerażać wizja porodu, tzn może nie samego w sobie bo z tym to akurat mam dobre wspomnienia, wiem czego sie spodziewać i sie nie boję ale straszna jest dla mnie wizja pobytu w szpitalu, niby to tylko kilka dnia ale ja juz nie wyobrażam sobie mojego pobytu tam bez córci, wiem że na ten czas będzie miała dobra opiekę, zostanie wkońcu z tatą i dziadkami ale to nie to samo. nie wyobrażam sobie nie widzieć jej przez kilka dni, juz teraz się tym zamartwiam:-(
do tego ta paskudna pogoda już kolejny dzień, zimno, pada :-(

ech przepraszam że tak tylko o sobie i Wam tu marudzę ale nie mam już siły, mam nadzieję że to szybko minie i się ogarnę

Kochana ja też martwię się jak wytrzymam bez moich urwisów:tak:ale inaczej na to spojrzysz jak przytulisz maleństwo. Czas szybciutko zleci i tak trzeba myśleć:-)

gosiagro udanej wizytki życzę:-)

Dziewczyny, czy Wasze dzidziusie też mają 2-3 razy dziennie czkawkę? Czuję wyraźnie jak Helenka w brzuch mi czka ok.10 minut...dziś już drugi raz...czy coś zjadłam nie tak?
Moj Miki tez ma czesto czkawke :-D nawet czasem jak ja kichnę to sie chyba przestraszy i czka potem :-D no i własnie wyczytałam ze to normalne jest i wogóle sie nie przejmuje ;-)

ewus śliczna z Ciebie dziewczyna :-) i wogóle ładna z was para była... Mam nadzieję ze jeszcze ułożycie razem życie ;-) tylko on troszkę musi zrozumiec a Ty juz nie bedziesz "taka łatwa" i bedzie musiał walczyc;-) Zycze ci szczescia :-)

Mi choroba po antybiotyku zelżała na szczescie... Oby tak dalej... Musze spadać bo nic nie widze prawie na oczy przez ten katar i wogóle kregoslup boli... ehhh
Miłego dnia

Zostawiłam wczoraj pranie na balkonie żeby doschło :-) w nocy jedynie słuchałam jakie oberwanie chmury było, nie muszę nawet pisać że pranie nie doschło :-D

Dziewczyny Wy też się czujecie takie posiniaczone od środka??

Czesc dziewczyny:)

Pogoda do bani, chlodno i pochmurno:( Az nic sie nie chce. Musze zabrac sie do poprawienia swojej pracy zaliczeniowej,porazka. Strasznie mi sie nie chce, zaczytalam sie w ksiazce: P.S. Kocham cie. Super, poleam, jesli ktoras nie czytala.
Lczycie ruchy dziecka? Na ostatniej wizycie lekarz mi kazal, wiec licze.

Co do kurczu lydek to tylko magnez, tez mialam,biore magnez i jakos obecnie mi nie dokuczaja.

ewus super zdjecia, sliczna z Ciebie kobietka i slodko razem wygladacie, mam nadzieje i zycze by wszystko sie dobrze ulozylo i byscie znow byi razem szczesliwi

gratuluje mamusiom udanych wizyt a wszytkim ,ktore ida dzis samych dobrych wiesci :-)

Zostawiłam wczoraj pranie na balkonie żeby doschło :-) w nocy jedynie słuchałam jakie oberwanie chmury było, nie muszę nawet pisać że pranie nie doschło :-D

ja dlatego narazie nie wstawiam wogóle bo pogoda lipna:(

wiesz co ja to wogole czuje sie w środku tak jakbym była zapchana, czuję sie taka spuchnięta, dobrze napisalas taka posiniaczona mam nawet problem zeby wcisnac malutka luteinke do środka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nawet dobrze ze nie mozemy teraz z M sie przytulać bo chyba bym go tam nie wspuściła wogóle:-D:-D:-D

mi...mi- ja również biorę magnez:)

dziewczyny znalazlam aukcje bez ceny minimalnej dla chłopca
http://www.allegro.pl/item998495694_sliczny_zestaw_lato_chlopiec_0_3_mce.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,

byłam wczorej u lekarza, i stwierdził, że mam wody płodowe w górnej granicy normy i że jesli za 3 tyg na nastepnej wizycie bedzie wzrost to oznacza to wielowodzie.... trochę się martwie, że będę musiała iść do szpitala i czy cos Filipkowi grozi, bo w necie to sie juz naczytałam różnych strasznych rzeczy....

mi_mi-magnez magnez i jeszcze raz magnez ja już biore po 8 tabletek na dzień bo 4 nie wystarczały a po 8 jest spokój ze skurczami:tak:
gosiagro ,emalia-powodzenia na wizytkach:tak:
eagle-ja też się martwie jak zostawie moją Marynie na te pare dni a najbardziej się cały czas boje żeby wcześniej nic się nie działo i żeby nie wylądować w szpitalu ale mam nadzieje że wytrwam do porodu:tak:

Odnośnie prania to jak dzisiaj zobaczyła swoje na balkonie to prawie się poryczałam z nerwów- gołebie załatwiły mi 3 pieluchy i recznik dla dziecka. Jestem wściekła.
Ja czasami w nocy czuję się w środku obolała i strasznie mi w nocy ręce drętwieją az budzę się z bólu i póxniej spać nie mogę. Lekarz przepisał mi magnokal(magnez i potas) ale nie dość że nie pomogło to od dwóch dni jest coraz gorzej. Ranop nawet ciężko mi chleb posmarować tak mnie dłonie bolą.

reklama
Do góry