reklama
P
paula24211
Gość
my mamy juz prawie wszystkoDziewczyny, robicie już jakieś zakupy dla Dzidziusia? Ja sie nad tym zastanawiam, bo boje się, że nie zdąże ze wszystakim!
Jestem w 21 tc
oprocz wózka z nim poczekamy jeszcze troszeczkę
P
paula24211
Gość
Paula najlepsze życzenia, a te najwazniejsze niech spelni sie w czerwcu, zdrowiutkie i dające wiele radości mamusi Sto lat!!
dziękuje serdecznie;-);-)
dziewczyny Wy juz rozpoznajecie kiedy Waszxe maluszki sa bardziej ruchliwe w ciagu dnia a kiedy mniej sie rusza? ja juz odczuwam wiem o jakiej porze malutka jest zywa a kiedy spi tak ze o 23 moja mała taks ie wierci ze bez problemu kazdy moze ja wyczuc i zobaczyc jak sie wierci
Możliwe, że Natalka postanowiła przysiąść Ci na moczowodzie i miałaś taką lekką kolkę nerkową ;-)
Wszystko możliwe, bo jak przykładam detektor to słyszę jak wierzga:-)
Dziewczyny, robicie już jakieś zakupy dla Dzidziusia? Ja sie nad tym zastanawiam, bo boje się, że nie zdąże ze wszystakim!
Jestem w 21 tc
Wejdź na temat Idziemy na zakupy albo coś w tym stylu, tam dziewczyny szaleją;-)
Witaj Zdec,
Ja mam kolkę nerkową - co jakis czas czuję ból z prawej strony klatki piersiowej oraz z prawej strony w pachwinie oraz uczucie pełnego pecherza (ja korzystam z toalety nawet ok.20 razy dziennie a ilość moczu jest niewielka). Dzidziuś uciska mi moczowód z prawej strony. Popros gin aby zrobil Ci USG nerek, tam wszystko widać - nie martw się:-)
Ja mam kolkę nerkową - co jakis czas czuję ból z prawej strony klatki piersiowej oraz z prawej strony w pachwinie oraz uczucie pełnego pecherza (ja korzystam z toalety nawet ok.20 razy dziennie a ilość moczu jest niewielka). Dzidziuś uciska mi moczowód z prawej strony. Popros gin aby zrobil Ci USG nerek, tam wszystko widać - nie martw się:-)
Dziewczyny, robicie już jakieś zakupy dla Dzidziusia? Ja sie nad tym zastanawiam, bo boje się, że nie zdąże ze wszystakim!
Jestem w 21 tc
hej!
ja już mam całą ubraniową wyprawkę. Teraz jest tyle wyprzedaży, że skompletowałam wszystko za pół ceny i to jeszcze na zapas:-)
mam też przewijak i sporo ciuszków od przyjaciół.
Dziś o 17.00 idę na usg...jestem tak podekscytowana, że usiedzieć nie mogę dosłwnie:-)
Trzymajcie kciukasy...
paula- wszystkiego nananananjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!
reklama
Super, też zacznę robić zakupyhej!
ja już mam całą ubraniową wyprawkę. Teraz jest tyle wyprzedaży, że skompletowałam wszystko za pół ceny i to jeszcze na zapas:-)
mam też przewijak i sporo ciuszków od przyjaciół.
Dziś o 17.00 idę na usg...jestem tak podekscytowana, że usiedzieć nie mogę dosłwnie:-)
Trzymajcie kciukasy...
paula- wszystkiego nananananjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!
Pytałam bo mój mąż sie śmiał, ze przesadzam i jest jeszcze za wcześnie