kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Cieżko wszystko nadrobić ale udało mi się w końcu, ale dzisiaj zjadłam pycha śniadanko bułeczki z jagodami jeszcze ciepłe z piekarni dostałam do łóżeczka
Spokojnej ciąży, radości na co dzień, miłości i troski bliskich, szczęśliwych splotów wydarzeń oraz zdrowia przede wszystkim życzy kreatorka z dzidzią
Oby sprawa przebiegła pomyślnie! No i oczywiście, oby żadne choróbska sie Ciebie nie trzymały!no ja tez tylko bylam raz w sklepie tez siedze w domku jutro tez najchetniej bym nigdzie nie wychodzila ale jest sprawa w sądzie w sprawie naszego wypadku i zastanawiam sie czy isc czy nie i to jeszcze w moje urodziny nie mieli kiedy mam nadzieje ze wyrok bedzie pomyslny chociaz
Spokojnej ciąży, radości na co dzień, miłości i troski bliskich, szczęśliwych splotów wydarzeń oraz zdrowia przede wszystkim życzy kreatorka z dzidzią
Gratulujemy córuniWitam,
a ja się pochwalę że będziemy mie córeczkę na 90% tak powiedział nam wczoraj lekarz Iga ma się świetnie ma już prawie 350 g. i jest tydzień starsza niż na suwaczku. Kopniaki czuję już ze 2 tygodnie ale chyba przy drugim dziecku szybciej się je odczuwa.
Mnie też pogoda dzisiaj dobija cały dzień leżakuję.
Pozdrawiam
Basia
Skoro lekarz mówi, że ta plamka dzidzi nie szkoda to jestem dobrej myśli :-) ale niech już lepiej znika super, że maluszek zdrowo rośnie!No i jestem już po badaniach - wyniki ładne, maluszek rozwija się prawidłowo, wszystkie wymiary ma w normie. I raczej wady rozwojowe Mu nie grożą. Z markerów w 2 trymestrze ma niestety obecny jeden - nazywa się to ognisko hiperechogenne - i jest to tzw. biały punkt w serduszku - to takie niewielkie zwapnienie, u naszego maleństwa umiejscowione na zastawce trójdzielnej. Na szczęście pan doktor powiedział, że to nie jest nic, czym mamy się przejmować, tylko sprawdzić po 26 tygodniu co się z tym dalej dzieje - w poniedziałek mam wizytę u swojego lekarza, więc mam kolejny powód do zamęczania Go pytaniami - jakoś Mu bardziej ufam
zaraz nadrobię, co pisałyście, bo nic nie czytałam
Też mnie czasami taki ból łapie i nie mam pojęcia od czego to w każdym razie no-spa nie pomaga niestety, ale staram sie leżeć wtedy jak najwięcejKurcze strasznie mnie boli coś tak mniej więcej w dolnej części żeber do wczoraj bolało tylko z lewej strony, dziś zaczyna i z prawej. zupełnie nie wiem co to jest. siedze w pracy a w pozycji siedzącej boli jeszcze bardziej. Na początku myslałam że to od kręgosłupa ale teraz coś mi się zdaje że to coś innego, taki kłujący ból
Oj tak już dzidziuś ma swoje ulubione pory dnia na spanie i ulubione pory nocy na harcedziewczyny Wy juz rozpoznajecie kiedy Waszxe maluszki sa bardziej ruchliwe w ciagu dnia a kiedy mniej sie rusza? ja juz odczuwam wiem o jakiej porze malutka jest zywa a kiedy spi tak ze o 23 moja mała taks ie wierci ze bez problemu kazdy moze ja wyczuc i zobaczyc jak sie wierci
Oczywiście, że jest sens zgłaszać na policję tylko niech Twój mąż czasem nic nie przestawia i nie zmienia, bo mogą być z odszkodowaniem problemy. A powiedz mi, bo tak pomyślałam, czy to nie może mieć związku z Twoim meżem? Moze źle go oceniam, ale po tym co pisałaś nie zdziwiłoby mnie gdyby miał jakieś długi...dziewczyny,zanim zaszlam w ciaze,kupilam sobie autko ,co prawa fiacika poj silnika 700,ale zawsze moj nie jezdze nim bo sie boje,mialam wypadek nie z mojej winy, tydzien po otrzymaniu prawka ;/ wczoraj dzwoni do mnie maz,podobno i w moim i jego aucie poprzebijali nam opony,i polamali lusterka jest sens zglaszac to na policje?obydwa byly w garazu,na podworku niby psy.ja nie wiem jak to sie moglo stac.