ewelinka307
Fanka BB :)
zdec-no właśnie ja też się nie łudze tylko się podśmiewałam z tego co mówili bo nie dość że nad tymi zmianami debatowali od 2007r to dopiero teraz mają to wprowadzić a wątpie czy to coś zmieni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze strasznie mnie boli coś tak mniej więcej w dolnej części żeber do wczoraj bolało tylko z lewej strony, dziś zaczyna i z prawej. zupełnie nie wiem co to jest. siedze w pracy a w pozycji siedzącej boli jeszcze bardziej. Na początku myslałam że to od kręgosłupa ale teraz coś mi się zdaje że to coś innego, taki kłujący ból
Hej dziewczyny jak Wasze samopoczucie. U mnie ok, ten strach o zdrowie malucha i poród który nie opuszczał mnie od jakiegoś strachu miną jak ręką odjął :-) Pewnie dlatego iż stwierdziłam że i tak na większość rzeczy nie mam żadnego wpływu, niestety. Jeśli chodzi o zdrowie malucha to jeśli coś miało stać lub stało to i tak nie mam na to większego wpływu, mogę jedynie o siebie bardziej dbać, na przebieg porodu też większego wpływu nie będę mieć, smutne ale prawdziwe.
Doszłam więc do wniosku że co ma być to będzie bez znaczenia jak bardzo będę się stresować i martwić więc poco mam się zamartwiać. Na zmartwienia przyjdzie jeszcze czas niestety. I to że mąż mnie opierdzielił za złe myśli i zamartwianie się niema żadnego znaczenia
Oj zdecydowanie za dużo myślę będąc w ciąży
Drugą no-spę i leżenie;-)Wiecie może co mozna wziąć na ból brzucha oprócz no-spy?
Bo jakoś po no-spie mi nie przeszło
Przerażająca historia, mam nadzieję, że żadnej z nas to nie spotka.Za to dzisiaj kuzynka opowiedziała mi o swoim koledze. jego żona poroniła pierwszą ciąże. Zaszła w ciążę drugi raz. Okazało sie , ze będą bliźnięta - chłopcy. bardzo się cieszyli. I nagle poroniła. W 6 miesiącu. Kilka dni temu był pogrzeb tych dzieciaczków. Straszne. Właśnie sobie uświadomiłam, ze ja jutro zaczynam 6 miesiąc. nie wyobrażam sobie, abym mogła teraz stracić to maleństwo, które tak w brzuchu mi fika.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!! Trzymam kciuki za pomyślny wyrok i zakończenie sprawy.no ja tez tylko bylam raz w sklepie tez siedze w domku jutro tez najchetniej bym nigdzie nie wychodzila ale jest sprawa w sądzie w sprawie naszego wypadku i zastanawiam sie czy isc czy nie i to jeszcze w moje urodziny nie mieli kiedy mam nadzieje ze wyrok bedzie pomyslny chociaz
Możliwe, że Natalka postanowiła przysiąść Ci na moczowodzie i miałaś taką lekką kolkę nerkową ;-)sealet w sumie już przeszło. Tylko rano to miałam. Ale teraz mam cały czas wrażenie że mam pełny pęcherz i coś tam się ze mnie sączy.... masakra, jak to ciężko być w ciąży....:-(