reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
heh... ja dopiero teraz też dołączyłam. I mam pytanie - czy znacie jakiś dobry lek na przeziębienie w ciąży - czuję, że mnie coś zaczyna chyba rozkładać... :( Czekam na jakieś propozycje. I dobrej nocy wszystkim.

Dopiero idę spać, jakoś nie mogłam się wybrać wcześniej... Widać, że pierwszy trymestr się powoli kończy, bo spać mi się chce trochę mniej, a i energii jest trochę więcej :-) Z mdłościami też lepiej- najgorzej jeszcze wieczorem, ale do przejścia...
Dzisiaj byłam jeszcze 2 godzinki w pracy, bo musiałam pozamykać kilka spraw, jutro też jeszcze na chwilę muszę skoczyć, a później jeszcze na chwilę we wtorek i później już laba pełne 2 tygodnie :-):-)

iziatcz- faktycznie idziemy łeb w łeb, tylko mój synek jest "ociupinkę" młodszy od Twojego :-D
Ewitka- jak fajnie, że z nami nadal jesteś :-) Widzę, że trzymasz się jakoś- to dobrze. Pewnie synek jest wielka pociechą :-)
anusia- mnie coś brało, ale jakimś cudem się nie rozłożyłam, a brałam tylko wit c i rutinoscorbin

Dobranoc wszystkim :-)

Witam o poranku:-)
Mam nadzieję że dzisiaj za dużo stron nie "naprodukujecie".:-) Powoli zbieram się na uczelnię, kończę dopiero koło 19 i od razu jedziemy na urodzinki mojego chrześniaka. Dlatego pewnie przeczytam wszystko co będziecie pisać w weekend dopiero w niedzielę wieczorem, jak wrócę od mamy, bo jadę tam po uczelni:-D
Życzę wszystkim miłego weekendu. Trzymajcie się cieplutko dziewczyny;-)

Ja tez sie witam po 11 godzinach spania :-D:-D
Moj maz sie smieje bo od czasu kiedy mialam mdlosci (ktore odpukac juz przeszly) pierwsze co robie jak wstane to prawie po omacku sypie musli do miski zalewam jogurtem i wracam do lozka zjesc :laugh2: Chyba mi tak zostanie na zawsze

Ja byłam na filmie 2012 na seansie film świetny, przede wszystkim za efekty specjalne no i trzeba lubić filmy katastroficzne.

Olu dzieki;-) bo my sie wlasnie wybieramy w ten weekend ja tam lubie takie futurystyczne wizje swiata, pewnie tez sie zeschizuje, zwlaszcza ze te efekty podobno bardzo dobre :sorry::sorry:

Jak tam u was samopoczucie? Ja sie jak zwykle ciesze z weekendu :-D

witajcie dziewczynki!
korzystam z okazji,bo mąż akurat poszedł do fryzjera:-), żeby się przywitać.
ale się wyspałam i w końcu miałam się do kogo przytulić w nocy, a nie tylko do poduszki:-D:-D

pewnie jak to w weekend będzie tutaj raczej spokojnie:-D, życzę Wam miłego dnia i obiecuje,że będę tu zaglądać:-), no bo wiecie w końcu to już uzależnienie :-D:-D:-D

I ja witam w ten piękny słoneczny poranek. Życzę miłego dzionka. A teraz zabieram się do doprowadzania domu do stanu używalności:)

reklama
I ja się witam dziś zupełnie wiosennie, u nas słońce w pełni i 13 st w cieniu :-) Żyć nie umierać :-)
Muszę na godzinkę podskoczyć do pracy na mały kurs, a później będzie dłuuugi spacerek z Piotrusiem :-)
Miłego dnia wszystkim

Do góry