reklama
ja tez juz wysłałam prosbę o dopisanie,wchodzisz w zakładkę "społeczności" Na górze strony i tam szukasz grupy "czerwcówki 2010" i zapisujesz się.
Gosia wszystko będzie dobrze.trzymam kciuki
Zdec i jak film? też sie na to wybieram tylko teraz to nie wysiedze w kinie 2 godz
Ola ja to dzis kupiłam sobie wątróbki i wszystko zjadłam sama,z gruszkami.niby nie powinnam ale nie mogłam wytrzymac,potem poprawiłam białym serem ze śmietanką tatus patrzył na mnie jak zaczarowany
kpi23
Fanka BB :)
Jacku, dzięki za informację o Gosi ... trzymałam kciuki i udało się!!!!
Serdecznie pozdrowienia dla Was!
Serdecznie pozdrowienia dla Was!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Mmmhm, wątróbeczki jadłam na samym początku ciąży z jabłkamipyszne!
Dziewczyny, czy wy się sugerujecie terminem porodu wyliczonym przez gina z dnia ostatniej miesiączki czy z dnia zapłodnienia? Bo mi wychodzi 2 tygodnie rozbieżności i nie wiem który mam tydzień ciąży...
Ja byłam na filmie 2012 na seansie na 22.30- godziny nie polecam, bez wizyty w toalecie w trakcie filmu też się nie obędzie jeśli tak jak ja wypijecie ogromny napój;-) ale film świetny, przede wszystkim za efekty specjalne no i trzeba lubić filmy katastroficzne. Nieźle sę zeschizowałam, że za 3 lata tak może być naprawdę;-)
Dziewczyny, czy wy się sugerujecie terminem porodu wyliczonym przez gina z dnia ostatniej miesiączki czy z dnia zapłodnienia? Bo mi wychodzi 2 tygodnie rozbieżności i nie wiem który mam tydzień ciąży...
Ja byłam na filmie 2012 na seansie na 22.30- godziny nie polecam, bez wizyty w toalecie w trakcie filmu też się nie obędzie jeśli tak jak ja wypijecie ogromny napój;-) ale film świetny, przede wszystkim za efekty specjalne no i trzeba lubić filmy katastroficzne. Nieźle sę zeschizowałam, że za 3 lata tak może być naprawdę;-)
W sumie racja mi też trochę ta schiza się udzieliła.Ja byłam na filmie 2012 na seansie na 22.30- godziny nie polecam, bez wizyty w toalecie w trakcie filmu też się nie obędzie jeśli tak jak ja wypijecie ogromny napój;-) ale film świetny, przede wszystkim za efekty specjalne no i trzeba lubić filmy katastroficzne. Nieźle sę zeschizowałam, że za 3 lata tak może być naprawdę;-)
P
paula24211
Gość
mi lekarz liczy od ostatniej miesiaczki i ja tez tak licze sobieMmmhm, wątróbeczki jadłam na samym początku ciąży z jabłkamipyszne!
;-)
Ja się sugeruje tylko i wyłącznie terminem z usg bo... nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia a miesiączki to ja miałam tak mało regularnie, że trudno to wyliczyć poza tym moja ostatnia miesiączka trwała 2 tygodnie tzn najpierw miałam jakieś plamienia a później dostałam normalnie okres (z tym tylko że wtedy mieliśmy sporo stresów bo braliśmy ślub więc wiadomo).
reklama
P
paula24211
Gość
ja tez mam od 8-20 nie wiem jak wytrzymam taka chora:--(Jak zwykle uciekam powoli do łóżeczka:-)
Dobranoc dziewczyny!
Jutro niestety ciężki dzień, właściwie cały na uczelni:-(
Spokojnej nocy wam życzę