reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
heh... ja dopiero teraz też dołączyłam. I mam pytanie - czy znacie jakiś dobry lek na przeziębienie w ciąży - czuję, że mnie coś zaczyna chyba rozkładać... :( Czekam na jakieś propozycje. I dobrej nocy wszystkim.

Dopiero idę spać, jakoś nie mogłam się wybrać wcześniej... Widać, że pierwszy trymestr się powoli kończy, bo spać mi się chce trochę mniej, a i energii jest trochę więcej :-) Z mdłościami też lepiej- najgorzej jeszcze wieczorem, ale do przejścia...
Dzisiaj byłam jeszcze 2 godzinki w pracy, bo musiałam pozamykać kilka spraw, jutro też jeszcze na chwilę muszę skoczyć, a później jeszcze na chwilę we wtorek i później już laba pełne 2 tygodnie :-):-)

iziatcz- faktycznie idziemy łeb w łeb, tylko mój synek jest "ociupinkę" młodszy od Twojego :-D
Ewitka- jak fajnie, że z nami nadal jesteś :-) Widzę, że trzymasz się jakoś- to dobrze. Pewnie synek jest wielka pociechą :-)
anusia- mnie coś brało, ale jakimś cudem się nie rozłożyłam, a brałam tylko wit c i rutinoscorbin

Dobranoc wszystkim :-)

Witam o poranku:-)
Mam nadzieję że dzisiaj za dużo stron nie "naprodukujecie".:-) Powoli zbieram się na uczelnię, kończę dopiero koło 19 i od razu jedziemy na urodzinki mojego chrześniaka. Dlatego pewnie przeczytam wszystko co będziecie pisać w weekend dopiero w niedzielę wieczorem, jak wrócę od mamy, bo jadę tam po uczelni:-D
Życzę wszystkim miłego weekendu. Trzymajcie się cieplutko dziewczyny;-)

Ja tez sie witam po 11 godzinach spania :-D:-D
Moj maz sie smieje bo od czasu kiedy mialam mdlosci (ktore odpukac juz przeszly) pierwsze co robie jak wstane to prawie po omacku sypie musli do miski zalewam jogurtem i wracam do lozka zjesc :laugh2: Chyba mi tak zostanie na zawsze

Ja byłam na filmie 2012 na seansie film świetny, przede wszystkim za efekty specjalne no i trzeba lubić filmy katastroficzne.

Olu dzieki;-) bo my sie wlasnie wybieramy w ten weekend ja tam lubie takie futurystyczne wizje swiata, pewnie tez sie zeschizuje, zwlaszcza ze te efekty podobno bardzo dobre :sorry::sorry:

Jak tam u was samopoczucie? Ja sie jak zwykle ciesze z weekendu :-D

witajcie dziewczynki!
korzystam z okazji,bo mąż akurat poszedł do fryzjera:-), żeby się przywitać.
ale się wyspałam i w końcu miałam się do kogo przytulić w nocy, a nie tylko do poduszki:-D:-D

pewnie jak to w weekend będzie tutaj raczej spokojnie:-D, życzę Wam miłego dnia i obiecuje,że będę tu zaglądać:-), no bo wiecie w końcu to już uzależnienie :-D:-D:-D

I ja witam w ten piękny słoneczny poranek. Życzę miłego dzionka. A teraz zabieram się do doprowadzania domu do stanu używalności:)

reklama
I ja się witam dziś zupełnie wiosennie, u nas słońce w pełni i 13 st w cieniu :-) Żyć nie umierać :-)
Muszę na godzinkę podskoczyć do pracy na mały kurs, a później będzie dłuuugi spacerek z Piotrusiem :-)
Miłego dnia wszystkim

Do góry