reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny :-D Widzę że wszystkie w dobrym humorze:tak:
Ja dzisiaj się wyspałam za wszystkie czasy chyba (13 godzin snu = błogostan)
Dzisiaj muszę tylko posprzątać kuchnię i pranie zrobić. Mąż z pracy przyjdzie o 15tej zjemy obiadek i pewnie gdzieś się wybierzemy bo taka ładna pogoda :-D:-D:-D

reklama
My byliśmy akurat na 2012.Bo już od dawna zbieraliśmy się na ten film:-)

Ja ostatnio poszłam na II część Zmierzchu i nie żałuję

Dziewczyny życzę wam spokojnego wieczoru oraz dobrej nocki, ja zmykam na impreze:-):-)

I jak było na imprezie? :-)

I wzajemnie :tak:

Cześć dziewczyny :-D Widzę że wszystkie w dobrym humorze:tak:
Ja dzisiaj się wyspałam za wszystkie czasy chyba (13 godzin snu = błogostan)
Dzisiaj muszę tylko posprzątać kuchnię i pranie zrobić. Mąż z pracy przyjdzie o 15tej zjemy obiadek i pewnie gdzieś się wybierzemy bo taka ładna pogoda :-D:-D:-D

Dokładnie... Śpijmy póki możemy :rofl2:

Dzień dobry!
Gosiagro - cieszę się, że wszystko jest w porządku z maleństwem - trzymam kciuki i pozdrawiam gorąco:tak:

Sciskam mocno wszystkie mamy czerwcowe

Witam kochane. Ja tez sie wyspałam na maxa, a co lepsze to moja 7 letnia córcia przygotowała mi śniadanie ( kanapki z żółtym serem i ketchupem- mniam :). Teraz sobie razem sprzątamy i słuchamy muzyczki.
ps; chyba tez się wybiorę do kina na 2012 ( niekoniecznie na film, ale nachos z sosem serowym i duża pepsi to nie odpuszczę ).

witam niedawno wrocilam z pracy i strasznie meczy mnie pewna sprawa:
moja kolezanka jest podobno w ciazy byla u lekarza i na usg nie bylo widac zarodka tylko pusty pecherzyk czy to mozliwe zeby w 7 tyg nic jeszcze nie bylo widac??????????????

Witam:tak:
Widze ze spokojnie tu dzisiaj.Juz sie jednak przyzwyczailam ze weekend to i pustki na czerwcowkach:-DTo zapewne oznacza ze wykorzystujecie pogode i nie siedzicie w domu.Ja takze zaraz wybieram sie na krotki spacer z synkiem.Jeszcze troche mi pokaszluje, ale taka ladna pogoda ze szkoda w domu sie dusic.Mezus oczywiscie zajety ogladaniem meczu:wściekła/y:ale juz nie dlugo to potrwa:-p
Wpadne pozniej zobaczyc czy cos napisalyscie:tak:

W końcu zrobiłam wszystko co trzeba było czyli posprzątałam, zrobiłam gołąbki, pofarbowałam włosy i nareszcie mam wolne:-) do jutrzejszego wieczora nie robie nic:-)czyste lenistwo:-) Miłego popołudnia wszystkim życzę:-)

witam niedawno wrocilam z pracy i strasznie meczy mnie pewna sprawa:
moja kolezanka jest podobno w ciazy byla u lekarza i na usg nie bylo widac zarodka tylko pusty pecherzyk czy to mozliwe zeby w 7 tyg nic jeszcze nie bylo widac??????????????

Ja pierwsze usg miałam to było 6 tyg i chyba 2 dni i widziałam już bijące serduszko, zarodek i ciałko żółte:tak:

reklama
Do góry