reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam i ja w sobotkę ;)
Trochę późno ale zajęta byłam zakupami ... no i mieszkanie trochę do porządku zaprowadzić trzeba było....

Ja tez sie witam po 11 godzinach spania :-D:-D
Moj maz sie smieje bo od czasu kiedy mialam mdlosci (ktore odpukac juz przeszly) pierwsze co robie jak wstane to prawie po omacku sypie musli do miski zalewam jogurtem i wracam do lozka zjesc :laugh2: Chyba mi tak zostanie na zawsze

Olu dzieki;-) bo my sie wlasnie wybieramy w ten weekend ja tam lubie takie futurystyczne wizje swiata, pewnie tez sie zeschizuje, zwlaszcza ze te efekty podobno bardzo dobre :sorry::sorry:

Jak tam u was samopoczucie? Ja sie jak zwykle ciesze z weekendu :-D

Tak, tak trzeba się wysypiać ile można ...
Ja też się niebawem wybieram , i popcorn i cola ... obowiązkowo! tylko może małe sobie wezmę tym razem :rofl2:

Ja mam weekend od 4 tygodni ale też jest fajniej bo mężuś jest więcej w domku :-):-):-):-):-):-)

witam niedawno wrocilam z pracy i strasznie meczy mnie pewna sprawa:
moja kolezanka jest podobno w ciazy byla u lekarza i na usg nie bylo widac zarodka tylko pusty pecherzyk czy to mozliwe zeby w 7 tyg nic jeszcze nie bylo widac??????????????

Moja przyjaciółka miała tzw. "puste jajo" - to chyba to o czym Ty mówisz. I właśnie coś koło tego tygodnia jej to stwierdzono. Bo w 7 tygodniu to powinno być już dość sporo widać - ja widziałam w pęcherzyku moją kruszynkę i bijące serduszko ...
Przykro mi ale chyba to nie jest dobry znak, no chyba, że źle policzono tygodnie i jest np. w 4 ...

A na przeziębienie polecam APAP C!

Bardzo tu dziś cichutko ...
Życzę miłego popołudnia i idę szykować się na imieniny wujka!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja urwałam się z zajęć i do was zaglądam. Tak ładnie na zewnątrz że nie chciało mi się tam siedzieć na nudnych wykładach:-( A teraz powoli zaczynam się szykować na urodzinki brzdąca;-) 5 lat mu stuka:-)
Jutro do was zajrzę:-D

A ja urwałam się z zajęć i do was zaglądam. Tak ładnie na zewnątrz że nie chciało mi się tam siedzieć na nudnych wykładach:-( A teraz powoli zaczynam się szykować na urodzinki brzdąca;-) 5 lat mu stuka:-)
Jutro do was zajrzę:-D

Myślę że świeże powietrze bardziej Ci na zdrowie wyjdzie niż wykłady:-p:-D
Mój chrześniak też kończy 5 lat:tak:9 grudnia:tak:już myślę co mu kupić:eek:ale on ma bzika na punkcie Formuły 1 więc pewnie coś w tym kierunku:-)

A jak tam u was prezenty świąteczne??? Myślicie już? U mnie maluchy juz napisały listy do gwiazdora:shocked2::eek:to znaczy za Wojtka napisała siostra:tak::-)lista jest bardzo długa:szok:ale powoli rozdzielimy wszystko po rodzinie hihi Ja już zaczęłam zakupy:tak::-p

My po obiadku i po spacerku. Jest tak ciepło i słonecznie, że w lesie szukaliśmy grzybów, ale jednak nie było :-)
Właśnie leci w TV program o największym człowieku świata...A miesiąc temu jak byliśmy w Holandii widzieliśmy tegorocznego rekordzistę- ma 2,47cm :szok: Mówię Wam, wygląda to niewiarygodnie! Nawet zrobiliśmy zdjęcia na pamiątkę ;-)
mama mikołaja- a może owulacja tej koleżanki była później, tak jak w przypadku chyba Oli i w sumie ciąża jest młodsza niż licząc od ostatniej miesiączki ?

mamamikołaja myślę, że Twoja koleżanka powinna jeszcze za tydzień zrobić usg...Zazwyczaj przy pustym jaju płodowym czeka się do 8 tygodnia z diagnozą. W 8 tygodniu to już powinien być i zarodek i serce.
Ja miałam puste jajo płodowe - z tym, że u mnie od początku było wiadomo, że coś nie tak bo beta nagle stanęła, a potem rosła słabiutko no i oczywiście na usg nie było nic widać. W 8tyg to już poroniłam...poroniłabym pewnie wcześniej ale luteina, którą brałam to powstrzymywała.

kajdusia spadłaś mi z nieba z tym prezentem!!! super ten wieszaczek!!właśnie potrzebowałam pomysł na jakiś mały drobiazg a to jest super i sama sobie też zakupię:) dzięki!:)

reklama
Do góry