kpi23
Fanka BB :)
Witam i ja w sobotkę
Trochę późno ale zajęta byłam zakupami ... no i mieszkanie trochę do porządku zaprowadzić trzeba było....
Tak, tak trzeba się wysypiać ile można ...
Ja też się niebawem wybieram , i popcorn i cola ... obowiązkowo! tylko może małe sobie wezmę tym razem
Ja mam weekend od 4 tygodni ale też jest fajniej bo mężuś jest więcej w domku :-):-):-):-):-):-)
Moja przyjaciółka miała tzw. "puste jajo" - to chyba to o czym Ty mówisz. I właśnie coś koło tego tygodnia jej to stwierdzono. Bo w 7 tygodniu to powinno być już dość sporo widać - ja widziałam w pęcherzyku moją kruszynkę i bijące serduszko ...
Przykro mi ale chyba to nie jest dobry znak, no chyba, że źle policzono tygodnie i jest np. w 4 ...
A na przeziębienie polecam APAP C!
Bardzo tu dziś cichutko ...
Życzę miłego popołudnia i idę szykować się na imieniny wujka!
Trochę późno ale zajęta byłam zakupami ... no i mieszkanie trochę do porządku zaprowadzić trzeba było....
Ja tez sie witam po 11 godzinach spania
Moj maz sie smieje bo od czasu kiedy mialam mdlosci (ktore odpukac juz przeszly) pierwsze co robie jak wstane to prawie po omacku sypie musli do miski zalewam jogurtem i wracam do lozka zjesc Chyba mi tak zostanie na zawsze
Olu dzieki;-) bo my sie wlasnie wybieramy w ten weekend ja tam lubie takie futurystyczne wizje swiata, pewnie tez sie zeschizuje, zwlaszcza ze te efekty podobno bardzo dobre
Jak tam u was samopoczucie? Ja sie jak zwykle ciesze z weekendu
Tak, tak trzeba się wysypiać ile można ...
Ja też się niebawem wybieram , i popcorn i cola ... obowiązkowo! tylko może małe sobie wezmę tym razem
Ja mam weekend od 4 tygodni ale też jest fajniej bo mężuś jest więcej w domku :-):-):-):-):-):-)
witam niedawno wrocilam z pracy i strasznie meczy mnie pewna sprawa:
moja kolezanka jest podobno w ciazy byla u lekarza i na usg nie bylo widac zarodka tylko pusty pecherzyk czy to mozliwe zeby w 7 tyg nic jeszcze nie bylo widac??????????????
Moja przyjaciółka miała tzw. "puste jajo" - to chyba to o czym Ty mówisz. I właśnie coś koło tego tygodnia jej to stwierdzono. Bo w 7 tygodniu to powinno być już dość sporo widać - ja widziałam w pęcherzyku moją kruszynkę i bijące serduszko ...
Przykro mi ale chyba to nie jest dobry znak, no chyba, że źle policzono tygodnie i jest np. w 4 ...
A na przeziębienie polecam APAP C!
Bardzo tu dziś cichutko ...
Życzę miłego popołudnia i idę szykować się na imieniny wujka!
Ostatnia edycja: