Jak się Gosiu czujesz? :-)
Dzisiaj z rana czułam się nawet dobrze i obyło się bez wymiotów, ale popołudniu jakoś gorzej położyłam się, no i teraz jest lepiej:-) a u Ciebie chyba odwrotnie? gorzej czujesz się wieczorem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się Gosiu czujesz? :-)
Kurcze calkiem jakbym siebie slyszala:-).Mam do pytanie do dziewczyn ktore pracuja z dziecmi-kiedy zamierzacie pojsc na L4? Bo niby praca z dziecmi to nie warunki szkodliweale jak pomysle o tych wszystkich grypach zoladkowych, owsikach, rozyczkach itp.... to szczerze mowiac jestem lekko przerazonaja tez pracuje z dziecmi i to czasem bardzo wykancza
jeszcze siedzenie na tych liliputowych krzeselkach...
chyba jak juz im powiem to bede mogla sobie pofolgowac i chocby przerwe na herbate zrobic bo teraz kiepsko z personelem (choroby) i przerwy nie mam praktycznie zadnej
Witam! Ja oczekuję groszka/ groszuni 08.06
Witamy!!!Witam! Ja oczekuję groszka/ groszuni 08.06