reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja tez pracuje z dziecmi i to czasem bardzo wykancza
jeszcze siedzenie na tych liliputowych krzeselkach...
chyba jak juz im powiem to bede mogla sobie pofolgowac i chocby przerwe na herbate zrobic bo teraz kiepsko z personelem (choroby) i przerwy nie mam praktycznie zadnej
Kurcze calkiem jakbym siebie slyszala:-).Mam do pytanie do dziewczyn ktore pracuja z dziecmi-kiedy zamierzacie pojsc na L4? Bo niby praca z dziecmi to nie warunki szkodliwe:blink:ale jak pomysle o tych wszystkich grypach zoladkowych, owsikach, rozyczkach itp.... to szczerze mowiac jestem lekko przerazona

Witam was wieczorowa pora:tak:
Mnie dzisiaj caly dzien minal na chodzeniu.Maz mial dodatkowy dzien wolny i troche go wykorzystalam:-p.Najpierw oczywiscie zakupy a pozniej do kosciola:-pChcialam juz Dominika zapisac do szkolu katolickiej i z tego co widze zostaly mu jeszcze dwa lata a lista oczekujachych juz calkiem spora:szok::wściekła/y:Jednak poswiecenie z naszej strony jakies musi byc i od przyszlej niedzieli do kosciola angielskiego musimy chodzic na msze:szok: Zastanawiam sie tylko w jaki sposob bede sie modlic jak wiem tylko jak jest Bog i Jezus Chrystus po angielsku:zawstydzona/y:Ale co sie nie robi dla dzieci:-D
Widze ze niektore z was juz ubrania ciazowe zaczynaja nosic:tak:Ja narazie jeszcze mieszcze sie w swoje stare ubrania Z dominikiem do 5 miesiaca nie potrzebowalam ciazowych .Nawet sukni slubnej nie musialam przerabiac:-D:-p.
Co do forum zamknietego tez jestem za tym:tak:.

hej Mamusie! Czy miewacie bóle głowy? bo systematycznie raz w tyg tak potworny, że nie funkcjonuję... dobrze że moje chłopy dają sobie radę sami :)

aniszo dzisiaj mnie tak strasznie boli głowa że chyba zaraz pójdę spać żeby tylko pokonać ból...
Kartoteks super by było! Bliźniaki to świetna sprawa, też bym chciała;-):-D
Kama83 też nie musiałam przerabiać sukni,a byłam w 5 m-cu:-) Ale trochę mi zostało po poprzedniej ciąży i teraz pewnie już nie będzie tak łatwo:-)

reklama
Do góry