reklama
Już. Na szczescie nie było dużo ludzi i szybko poszło. :-) Cieszę się, ze tak się uwinelismy. Ślub odbedzie się 05.12.09 na 13 a później robimy obiadek dla rodzinki, czyli razem z nami bedzie 18 osób. ;-) A już w 2011 ślub kościelny.
nikiforka
W lesie :)
Kasiulek - okresu brak. Dziś jest 43 dc mój najdłuższy cykl wynosił 42 dni, ogólnie byłam bardzo nie regularna no ale dwie grube krechy na teście to raczej nie może być nic innego
Pati - witaj w czerwcówkach Pamiętam Ciebie ze staraczek 2010 Fajnie, że i tu się spotkałyśmy
Pati - witaj w czerwcówkach Pamiętam Ciebie ze staraczek 2010 Fajnie, że i tu się spotkałyśmy
powodzenia i czekamy na wiesci od gina:-):-)Znów mi kijanek dokucza :-( niech on się tylko pierwszego czerwca urodzi :-) Zbieram się pomału do lekarza bo tam lepiej być wcześniej bo zawsze pełno kobitek czeka :-)
jeny ja bym dzisiaj zjadla konia z kopytami
ide zaraz do okulisty kontrolnie po drodze kupie sobie snikersa bo za mna chodzi
Gosia***
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom i tym które po wizytach i usg maja same dobre wieści:-) Tym które przed wizytami życzę powodzenia:-)
U mnie mdłości i inne objawy się uspokoiły na 2 dninawet o tym nie pisałam żeby nie zapeszyćaz tu dziś taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki silny ból brzuchaledwo chodzę. No szok po prostu
U mnie mdłości i inne objawy się uspokoiły na 2 dninawet o tym nie pisałam żeby nie zapeszyćaz tu dziś taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki silny ból brzuchaledwo chodzę. No szok po prostu
reklama