reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć Dziewczyny- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2010:-)

ja dziś też mam lenia, poleżałam troszkę w wannie i jeszcze bardziej się rozleniwiłam. Mąż śpi cały dzień przez kaca, żadnego pożytku nie ma z niego :-D

Leżałam dzisiaj w wannie i dotknęłam ciepłą ręką brzuch i pierwszy raz ręką poczułam jak dzidzia kopie:-)niesamowite

Kasia&Kubuś- witaj wśród czerwcówek, widzę, że jesteś wprawioną forumowiczką, mam nadzieję, że u nas też będziesz często i gęsto :-)
Witaj Kajdusia tak trochę się znam na forach....Będę u was często i gęsto tak tylko jak mi czas pozwoli:-)
Tylko zadziwia mnie tempo pisania postów często nie nadążam ale wczuje się w rytm.
Dziekuję wszystkim za miłe powitanie:-D

Ja też sie nie moge doczekać kiedy poczuje ruchy małej istotki...
Ruchy maluszka są super bardzo miło wspominam ten etap ciąży brakowało mi tego potem...
Teraz czekam na odzew drugiego maluszka:-D
To jest moja pierwsza ciąża i koleżanki któe już rodziły opowiadały, że to super przezycie:)Ciekawa jestem jakie to uczucie i kto tam mieszka:)Dobrze, że istnieje cos takiego jak picolo:)

reklama
witajcie w nowym roku nowe i stare mamusie,nadal jestem bez kompa i wlasnie pisze z telefonu ale ciezko tak pisac :) chciałam napisać że wczoraj poczułam delikatne ruchy i nam nadzieję że nadal wszystko ok :)ją czuje się dobrze brzuchol wielki że aż rozstepy mam na biodrach gdzie w pierwszej ciąży nic nie miałam teraz jestem w szoku że takie czerwone rozstepy będę miała ale cóż chyba od tego się nie umiera. Cho serca mam 11 stycz. Więc może coś się dowiem jak u mojej lokatorki i czy wogóle się potwierdzi to że będzie córka. Ok odezwie się za kilka dni .-trzymajcie się zdrowo i powodzenia w nowym roku.

Do góry