Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Nie lada osiągnięcie....to musiała być conajmniej cała butla....Agi ja mam kaca po picolo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie lada osiągnięcie....to musiała być conajmniej cała butla....Agi ja mam kaca po picolo
Witaj Kajdusia tak trochę się znam na forach....Będę u was często i gęsto tak tylko jak mi czas pozwoli:-)Kasia&Kubuś- witaj wśród czerwcówek, widzę, że jesteś wprawioną forumowiczką, mam nadzieję, że u nas też będziesz często i gęsto :-)
My też z Kubusiem poszliśmy w tango z picolo i też mamy dzisiaj kacaAgi ja mam kaca po picolo
Ja też sie nie moge doczekać kiedy poczuje ruchy małej istotki...Zyrraffka pewnie super uczucie ja sie nie moge doczekać kiedy moja fasolka zacznie mnie kopać
To jest moja pierwsza ciąża i koleżanki któe już rodziły opowiadały, że to super przezycieCiekawa jestem jakie to uczucie i kto tam mieszkaDobrze, że istnieje cos takiego jak picoloJa też sie nie moge doczekać kiedy poczuje ruchy małej istotki...
Ruchy maluszka są super bardzo miło wspominam ten etap ciąży brakowało mi tego potem...
Teraz czekam na odzew drugiego maluszka