badaicka
Paulusia i Filipek
Ewelinko postaram sie w miarę możliwości jak najczesciej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badaicka - no w końcu, bo juz myślałam, ze tu nigdy nie zajrzycie - myślę, że wiele dziewczyn skorzysta z Twoich zdolnosci kulinarnych (nie ma to jak reklama);-)Witam
Może i ja się przyłącze do pogaduch z Wami, jesli się zgodzicie.
Andzie juz znam ;-)
Z Kasia&Kubusiam tez, jeszcze z forum POLKI.PL ;-)
Kasia ale mnie zaskoczyłas-nic sie nie pochwaliłaś a czasem na n-k klikałysmy
To tylko pozazdrościć lekarza u nas bardzo ciężko jest i nie jestem pewna czy będzie mi przedłużała zwolnienie do końca...
Witam
Witaj Madziu jak miło Cie widziećWitam
Andzie juz znam ;-)
Z Kasia&Kubusiam tez, jeszcze z forum POLKI.PL ;-)
Kasia ale mnie zaskoczyłas-nic sie nie pochwaliłaś a czasem na n-k klikałysmy
Chodzę na NFZ byłam też prywatnie raz zapłaciłam 140 zł i lekarz dał mi 17 dni zwolnienia ale teraz znalazłam fajna pania doktor może uda mi sie z nią załatwić żebym do końca na zwolnieniu była powiedziałam jej uczciwie o co chodzi...zobaczymy...a chodzisz prywatnie czy na NFZ? ja chodze prywatnie, więc chyba łatwiej o zwolnienie
klementinka-właśnie bez kaca rzadko zdarza się noworoczny poranek bez kaca więc trzeba się tym cieszyć jak pomyśle jak mój mężulek będzie się dziś męczył to mu współczuje