reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

To jest moja pierwsza ciąża i koleżanki któe już rodziły opowiadały, że to super przezycie:)Ciekawa jestem jakie to uczucie i kto tam mieszka:)Dobrze, że istnieje cos takiego jak picolo:)
Hmmm to prawda to jest wspaniałe uczucie i nie do opisania:-)
Ja muszę się zapisać na USG za 2 tygodnie być może już poznam płeć dzidzia??Tym razem będę lekarza namawiać żeby mi zdjęcie z USG wydrukował.
Kubusiem nie miałam takiej możliwości (nie było tam nowoczesnego sprzętu).

reklama
kasia&kubuś-mi na ostatniej wizycie pobierał gin ten wymaz robił to razem z pobraniem cytologii to tak samo jakby pobierał cytologie tylko cytologie z szyjki a ten wymaz z pochwy .
Dzięki bo zupełnie mi wyleciało z głowy czy to ja mam coś im dawać do laboratorium czy na miejscu się robi takie badanie.A powiedz mi o czym to świadczy i co może takie badanie wykazać??

Witajcie dziewczynki po mojej krótkiej nieobecności, ale miałam intensywne dwa dni i nie było jak zajrzeć.

najpierw chciałabym Wam życzyć z okazji Nowego Roku:

Samych słonecznych dni, bez trosk i zmartwień,
żeby Nasze dzieciaczki były pogodne i zdrowe,
i każdej z osobna spełnienia tych najskrytszych marzeń!!!

U mnie Sylwester zaczął się już od 17, bo jakoś tak wcześnie się wszyscy zjechali i trwał do 5 rano :-):szok:, wszyscy zostali u nas na "noc" i o 10 była już pobudka, masakra jakaś, ale dałam radę, a mój maluszek był chyba w siódmy niebie, bo pierwszy raz czułam Go tak intensywnie i długo:-):-D,
ale niestety nikt nie miał ochoty pojechać do domu i jeszcze do wieczora u nas siedzieli i imprezowali, teraz mój mąż śpi w sypialni a ja pościeliłam sobie w salonie,bo nie mam zamiaru oddychać tym samym powietrzem:-D:-D

Witam nowe Czerwcóweczki !
Kasia &Kubuś mamy termin na ten sam dzień :-):-)

Hej dziewczyny ja dzisiaj nie zagladalam bo jakos mi czasu brakło pisalam prace napisalam dwie strony i jakos sie wymęczyłam

witam nowe czerwcóweczki

własnie zjadłam 5 tostów z serkiem kiełbaska i pomidorkiem mniam mniam:tak::tak::tak::tak:

a co do zaćmy to narazie bede obserwowac moze akurat nie pojdzie juz dalej i tak sie zatrzyma wiec nie bedzie koniecznosci wymiany soczewki

ja zmykam spac ZYCZE KOLOROWYCH SNÓW

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja pomalutku zmykam pod prysznic i spać- odespać trzeba w końcu...:-p

A pochwalę się że moje maleństwo już nie tylko się rusza- ono kopie:tak::-)a dziś to szczególnie intensywnie:szok::-Dpewnie taka mała awantura, za wczorajszo-dzisiejsza imprezkę...:baffled::-Da może wlasnie się dzidzi podobało???hihi

Spokojnej nocy.

kasia&kubuś-niewiem dokładnie ale chyba wykrywa to jakieś ewentualne zapalenia czy nie ma jakiś bakterii czy coś w tym stylu.

U mnie też było dwóch kolegów mojego i dopiero zakończyli imprezke a ja już taka jestem śpiąca że zmykam zaraz luli.Ale Marysia przynajmiej ma radoche z wujkami bawią się z nią rysują układają puzzle dziś moja trzyletnia córcia pokazała jednemu wujkowi jak się puzle układa bo jemu całkiem to nie wychodziło hi hi:-D

reklama
Też masz termin na 10 czerwca??To fajnie będziemy razem śpiewać z radości w tym dniu:-D

Dokładnie tak, chociaż mam nadzieje,ze ten termin nie dojdzie do skutku, bo 12 czerwca mój brat ma ślub i chciałabym być obecna na tym wydarzeniu, miałam być świadkiem, ale niestety w tym przypadku to nie jestem za bardzo przekonana czy się nadaje:-):-D
Witam wszystkich rano, ale tu spokojnie czyżby wszyscy odsypiali sylwestrowe szaleństwa :-):-D
a ja już odliczam godziny do mojej poniedziałkowej wizyty i po cichu liczę na to,że lekarz siusiaka nadal nie zobaczy:-);-)

Do góry