Witajcie,
Agi - super perspektywa z tym piątkiem, odpoczniesz trochę no i więcej czasu z Polcią spędzisz
Lenka -jak nocka minęła?
eagle - zapomniałam Ci wcześniej napisać, ze bardzo się cieszę ze u męża lepiej
izia_tcz - zdrówka dla Michasia
kasiaj - niech wszystko o czym piszesz się spełni, kiedy macie operację na jąderko? a dzisiaj chyba na jakieś badania jedziecie? Powodzenia!
ewelinka - i jak w nocy z Marysią poszło?
konniczynka - jak dzisiaj samopoczucie u Ciebie?
Lencja - zdrówka dla męża, a jak Nelcia, dalej marudzi?
emalia - to oczko to rewelacja, pokazałam mężowi mówi ze profesjonalnie, super, napracowaliście się, ale efekt oszołamiający i te rybki:-):-)
zyrraffka - szkoda, że nie możesz się ponudzić razem z nami;-);-) z tego co piszesz bardzo ciężkie to szkolenie, skoro mąż do palenia wrócił:-(
Milka - udanych wakacji!!!
Agi - super perspektywa z tym piątkiem, odpoczniesz trochę no i więcej czasu z Polcią spędzisz
Lenka -jak nocka minęła?
eagle - zapomniałam Ci wcześniej napisać, ze bardzo się cieszę ze u męża lepiej
izia_tcz - zdrówka dla Michasia
kasiaj - niech wszystko o czym piszesz się spełni, kiedy macie operację na jąderko? a dzisiaj chyba na jakieś badania jedziecie? Powodzenia!
ewelinka - i jak w nocy z Marysią poszło?
konniczynka - jak dzisiaj samopoczucie u Ciebie?
Lencja - zdrówka dla męża, a jak Nelcia, dalej marudzi?
emalia - to oczko to rewelacja, pokazałam mężowi mówi ze profesjonalnie, super, napracowaliście się, ale efekt oszołamiający i te rybki:-):-)
zyrraffka - szkoda, że nie możesz się ponudzić razem z nami;-);-) z tego co piszesz bardzo ciężkie to szkolenie, skoro mąż do palenia wrócił:-(
Milka - udanych wakacji!!!
Wszystkiego najlepszego dla Emilki!!